|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
tv kosesi ...
merhabalar ,
uzun zamandir calisma yollamadigimi dusundum ve bunu gondermeye karar verdim. bu calismanin modellemesi bana ait degil. bir arkadasimin istegi uzerine olusturdugu sahnenin renderini aldim sadece. bunu bastan bilmenizi istiyorum. sanirim kendisi sahneyi 3dsmax te olusturmus. ama ben renderi artlantis R'de aldim. isik ve dokular hakkinda oneri ve elestirilerinizi bekliyorum. tesekkurler !
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Televizyonu kim nasıl ve nerede izleyecek anlamadım. yatarak izleyeceklerse yastık ters yerde duruyor. anlamsız derecede buyuk bır mekan ıcınde koseye sıkısmıs rahatsız mobilyalar ve mobılyalarla alakasız bır şamdan? bıraz gelstırmek lazım sanırım..
elıne saglık.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
Cok kotu olmus
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
sevgili gun ,
dedigim gibi sahne bana ait degil. sadece gorsellestirmesini ben yaptim. sanirim kendisinin bos bir zamaninda oyleisne yapmis oldugu bir calisma. bu mekani hangi duygular icerisinde , neden olusturdu cokta vakif degilim konuya. bu yuzden daha detayli aciklama yapmayacagim ama dediklerinde hakli oldugun asikar. aslina bakarsaniz calismanin adinida ben koydum, belki de yanlis bir isim oldu ![]() istedigim isik ve doku kalitesi hakkindaki gorusleriniz ve dusunceleriniz. painintheass , sizede cok tesekkur ederim degerli yorumunuz icin. ama dediginiz kadarda kotu oldugunu dusunmuyorum. saglicakla ...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|