|
|
#1 |
|
Yönetici
|
taza mesón
Selamlar, boyle bişeye başladım. Henüz % 60 larında gibiyim yorumlarınıza sunayım istedim bitmeden.
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Valla gayet güzel gidiyor. Kaplama konusunda aşmak üzeresin kendini Serkan
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
hakikaten ya. muazzam kaplama. özellikle taş yol.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Yalnız sol taraftaki bina bütünüyle betonarme mi
garip geldi sonra o çıkış o lento filan değişik tabii bitince göreceğiz. tebrikler
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
yok canım tuğla üzeri sıva kaplama gibi sanki. ama sanırım kemerin daha belirgin olması lazım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
bravo
duvar kaplamaları gerçekten çok ii olmuş ama merdivenlerde sorunlar var , o aşap kısımda da ve sokağın sonundan görünen kısımla buradaki dokular uymuyor o gemilerinde biraz eskimiş olması lazım bence(sokaktaki fıçılar) gibi en sonuncusuda su...tabi bitmediği için bunları yazmakta biraz tedirginlik duyuyorum bitince bunları halledeceğine inanıyorum şimdiden tebrikler...(bravo)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
sonradan fark ettiklerim...
duvardaki yosunlar gerçekten harika olmuş bunun için ayrıca tebrik etmem lazım seni.
ama duvardaki lambalar buranın değil sanki aynı gemilerdeki sorun gibi çok pürüzsüz belki camlarından bir kaç tanesinin kırık ve üzerindeki dokunun biraz daha eski görünümlü bi kaplama olması daha hoş gösterebilir... bitince çok hoş bir manzara ile karşılaşacağız tekrar bravo... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|