|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Bir Villa Tasarım Aşmasında .
Bu bina Tasarım Dahil olmak uzere herseyi Bana aittir.
59.5 m2 ustune oturuyor.Suan Tasarım Aşamasındadir. binada Bircok yanlıs mevcuttur. ![]() ![]() En son shadow tarafından düzenlendi : 01-05-2007 13:29. |
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
ne yapalim?
tasarimi mi elestirelim? render i mi? yoksa "deveye" hic bir sey soylemiyelim mi?
|
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
istedigini eleştir.
eleştirilmekten korkmam.. ![]() |
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
havuzun yanındaki baca bence çok sırıtıyo gibi geldi bana özellikle uzantısı büyük ihtimal barbekü için sanırım(orası boş alanmı yoksa baca önü kapalımı tam anlaşılmıyor) eğer oleyse orada yapılacak bir barbekü de bacadan dolayı manzara kapanabilir onu tam karşı köşeye taşıyabilirsin ozman sorun kalkabilir bir de havuzun sol tarafındaki basamağın bitişi duvarla kaplı genel olarak fena değil eline sağlık kolay gelsin.(değişik yönlerden de render alsaydın eleştriyi daha sağlıklı yapabilirdim).
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Bu kadar yüksek ve hemen hemen bağımsız bir baca bir üfürükte yıkılır. Bi de bişey daha söyleyim, o kolonlar en sonunda kalıp zorluğu nedeniyle kare kolona dönüşür
ya da müteahhit dönüştürür. Pergolalar birleşmiyor mu? Kolonların yalıtım sorunu olacak, temele inecek, donatılar çürüyecek . Zaten tasarım aşamasında demişsin, kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
"gün" proje daha tasarım aşamasında iken binayı yıkmış.
![]() ben bu proje ve rendera bakınca (af buyurun) çizgi film sahneleri aklıma geliyor. hani son zamanlarda yapılan üç boyutlu çizgi filmler varya onlar için bir ev. kenara da bir kaç tane serpiştirirsek tam olacak ![]()
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
ben pek anlamıyorum ama o kırmızı seyler direğe benzeyen her yerde ve bu kadar kaba olmak zorundamı? yinede emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
emeğine değsin..
çalışmış bi iş. ama detaylara dikkat etmelisin..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
bence sanki birazdaha baca üzerinde çalisilmasi gerekiyor gibi ne dersin celil içel
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Kaplamalar ve modellede önemli derecede sorunlar var. Ama biraz daha uğraşmak lazım bu işlerler sanki biraz aceleye geliyormuş gibi yaptıklarınız.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
ii çalışmalar
hoş gözüküyor. tebrikler. kolay gelsin
![]()
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
bu ne böyle
arazi mahvolmuş yapmadıysan sil bunu hiç olmamış ben beğenmedim hem mimarisi kötü hemde render falan iğrenç bence biraz daha çalış hiç olmamış
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
|
|