|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bodrum Yalıkavak Villaları
![]() ![]() En son shadow tarafından düzenlendi : 01-05-2007 13:31. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
merhaba cenkkara ,
çalışmanız gayet başarılı ... kullandığınız programları da yazarsanız sevinirim. tebrikler ... sağlıcakla ...
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Gayet hoş bi çalışma olmuş tebrik ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba ,
çalışma viz ile tamamlandı. tamamlanma süresi yaklaşık 10 gün dür.tabi çalışmanın tümü burada yok. saygılar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
salondan görünüm
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba ben canan
Oldukça başarılı bir çalışma özellikle çevre düzenlemesi fakat yapının duvarları biraz yapay görünüyor diğerlerinin yanında |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
bahce duvari
selamlar
ellerinize saglik render da projede cok keyifli gozukuyor. yanliz benim takildigim bahce duvari. resimden gordugum kadariyla en iyi ihtimalle 3.5m lik bir duvar soz konusu. belki son 1 aydir ortadogu taraflarinda (arap ulkelerinde) oldugumdandir biraz hassasim bu konuda ![]() buralarda da sizin projedeki gibi 3-4 m. yukseklikte duvarlar yapilarak mahramiyet korunmuya calisiliyor evlerde. ancak bence biz mimar olarak sadece musterimizi ve-veya o konutta oturacak sansli kisileri degil sokakan gececek o sehrin, kasabanin insanlarini da dusunmeliyiz. sonucta biraktigimiz yapi sehrin de bir mali oluyor. Bu yuzden site giris duvarinin daha insan olceginde olmasi icabinda istenilen mahramiyetin bitki ortusuyle de saglanabilmesi gereklidir. Sonucta umarim yapim asamasinda bu duvardan bir sekilde vazgecilebilir. Boylece sizin renderlarinizda da gozuken tasarim da herkes tarafindan algilanabilir. Sevgiler...
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Mrb Cenk Ustam,
Bu foruma yeni üye oldum. Sizin ve Gurgur ustanın çalışmalarını görünce 3d mimari tasarıma başladım. Çalışmalarınız diğerlerinden farksız, cok guzeller. Gözüme birkaç nokta ilişti. 1. husus taş duvarlarda bump uygulanmamış, 2. husus ise çimlere uygun bump uygulanmamış.www.cgtextures.com, www.psicosonic.net gibi sitelerde uygun ve kalite textureler bulabililirsiniz. Ellerinize sağlık, hayırlı teskereler.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
İlk bakışta gözüme çarpan pergolelerin çok kaba olması..biraz daha inceltilmiş olsalar daha iyi görünebilirler bence.
birde doğramaların renkleri.mavi çok sırtımış kanımca!!!koyu bir ahşap rengi daha oturaklı olur diye düşünüyorum.. genelolarak güzel bir çalışma tebrikler |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
güzel calışma olmuş.
proje gercektem güzel..
render da güzel.. hangi program kullanıldı? tek gözüme batan şey giriş kapısı asırı yüksek olmuş. nasıl acılıp kapanacak merak ettim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
hoş olmuş
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
yani bence cok sade ve ic acici. Yani benim cok hosuma gitti. Gerci daha pek anlamiyorum bunlardan, ama renkler ve yapinin görünümü cok uymus mekana. Gercekten sahane
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|