|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Şahin Dersanesi
Merhabalar,elimde çürümeye yüz tutmadan çalışmalarımı ufaktan yollamaya başlayayım artık. Gaziantepte bi dersane binası,tasarım bana ait değil,malzemeler iş sahibi tarafından belirlendi.İşverene verdiğim renderı bulamadım
Sonradan aldığım 2 renderi gönderiyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Bu da eski bi nostalji,bulmuşken güme gitmeden onuda atayım dedim,sabredipte izleyenlere şimdiden teşekkürler
![]() Bununla okulu bitirmiştim ben,aslında sunuş diildi,mimarlık eğitimiyle ilgili bi eleştiriydi bu çalışma ama anlamadılar allahtan http://www.hemenpaylas.com/download/777443/son.wmv.html |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, ![]() 'Son' u izledim...İsyanınız daha çok müziğin seçiminde ve tonunda gizliydi veya 'öğrenci kız'ın şüpheli hallerinde... Hareketli dış çekimlerdeki mekanlar yurt dışından gibi...projenizi yurt dışındaki bir üniversitede mi hazırladınız ? ya da sadece 'konsept' gereği mi uygun görüldüler ? Paylaştığınız için teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Hayır yurt dışında diildi,konsept gereği sadece.Aralarda bazı iğnelemeler olduğu için ve müzikten dolayı özellikle seçilmişti
Zaman ayırıp izelemene sevindim,benim için o çalışmayı bulmakta bi anlamda nostalji oldu ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|