|
|
#1 |
|
Yönetici
|
villa çalışması
Bodrumda bir mimar arkadışım için yaptığım bir villa modellemesi işiydi.
Bitirdim teslim ettim fakat herzamanki gibi zaman darlığı ve bir sürü aksaklıklar nedeniyle istediğim gibi olmamıştı . Workshop için tekrar ele almıştım fakat oradada bir duraksama oldu şimdi zaman buldukça takılıyorum ve aynı zamanda v-ray denemeleri yapmak için kullandığım bir model haline geldi. Hala daha dokularda eksiklikler var ne zaman biter onuda bilmiyorum fakat eleştiri ve tavsiyeleriniz var ise ve onları yazarsanız memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
ellerinize saglik
guzel bi calisma ellerinize saglik...
benm ilk dikkatimi ceken sey perspektif oldu... sanirim bir camera correction modifier kullansaniz hic fena olmayacak... duvardaki tas kaplamalar da sanirim ( tam secemedim ama) bump ya da benm daha cok tercihim vraydisplacement modifier gerekiyor... muhtemelen daha sonra ekleyeceginiz zeminde de kullanacaginiz cim etkisinde de bu modifieri kullanabilirsiniz. arka fona guzel bir imaj sart... kameraya en yakin merdivenin son basamagi da bitememis gibi gozukuyor... ... teras kotlariniza da bakilirsa orada eksik bir plane var gibi geldi bana....isiklandirmaniz oldukca basarili... binanin yanindaki duz duvari da daha iyi tanimlarsaniz cok daha basarili bir imaj olucak... bitmis halini gormek isterim... bitmiş çalışmalar icerisinde bodrum golturkbuku evleriyle ilgili bir calismam var. benzer bir proje oldugu icin sizinde yorumunuzu almak isterim... dis mekan calismalari benim cok hosuma gidiyor.... kolay gelsin iyi calismalar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
merhaba
yorumunuz için teşekkür ederim evet gelelim cevaplara: camera correction bilerek yapmadım deforme olmuş hali hoşuma gitti fakat son halinde uygulayacam duvardaki taş kaplamalarda bump var fakat biraz az olmuş artırmam gerek v-ray displ. ise denedim fakat tam kontrol sağlayamadım biraz daha uğraşacağım evet merdiven bitmedi orayı çizmem gerekiyor merdivenin yanındaki düz duvar aslında brüt beton olacak onun malzemesiyle uğraşıyorum şu an kalıp izlerini ve vs gibi ayrıntıları yarlamaya çalışıyorum iyi çalışmalar dilerim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
ben sadeliğini ve binayı merkezsel anlatmasını seviyorum bu çalışmanın
diğer eleştirilere de katılıyorum tebrikler cihan.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|