|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Sona Dogru
Selamlar,
Dogrusunu isterseniz burada Tiflis ile ilgili bu konuyu acarken amacim, ileride yapacagimiz render revizyonlarini ve bununla baglantili sahadaki gelismeleri yansitan fotograflari burada tum forum katilimcilarina sunmakti. Boylece hem yaptigimiz tasarimi, emegimizi ve bizim gibi genc mimarlar icin belkide bir hayal olan boyle bir projenin hayata gecmesini, 6 yillik is hayatimda bana gercekten cok emegi gecen Arkitera uyeleri ile paylasabilecektim. Ancak her zaman evdeki hesap carsiya uymuyor tabii ![]() Islerin gidisati ve yogunlugu sebebiyle, renderi revize etme firsati hemen hemen hic bulamadim. Yapilmis bazi revizyonlar tabiiki oldu, ancak bunlarin hicbiri gorseli iyilestirmeye yonelik degil, malzeme secimlerini musteriye aktarmak amacliydi. Yani nerdeyse sahnenin isik ayarlari vb. etkenleriyle hic oynanmadi. Bu baglamda Render forumu yoneticilerinin, ozellikle de sayin ayasofyanin affina siginarak, acilisina cok yaklasilan terminalin son saha fotograflarini gonderiyorum. Bundan sonra da, nasip olursa acilistaki son halini gondererek konuyu kapatmayi amacliyorum. Harkese iyi calismalar.
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
uçaklar değil ama park etmiş arabalar uçuyo gibi geldi bana
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |