|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konut Projesi
Bu resim, görselleştirmelerini yaptığım son konut projesinden.
![]() Kullanılan yazılımlar 3ds Max 8.0 sp2 + Vray 1.4703 + Photoshop Cs2. Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum. Saygılar...
be yourself is all that you can do En son shadow tarafından düzenlendi : 03-05-2007 23:55. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
render ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. üstatlar varken ben susayım. ama mimari olarak iyi bir proje değil. plandan ne çıktaysa o. daha çok karalama-taslak projesi gibi. mimarisini kim tasarladıysa bu proje olmamış derim. pencereler boydan; ne olduğu pek anlaşılmayan oranlar var. balkonlar emanet gibi duruyor. proje çizerken 3. boyut, kütle, doluluk-boşluk, ışık-gölge, proporsiyon, renkler, düşünülmeli. unutulmamalı ki her bina bir heykel gibidir, bir sanat eseridir (olmalıdır). çalışmalarınızda başarılar...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
mimaride yorum
sevgili arkadasım yine "meet" arkadasım gıbı render a bısıy dıyemıycem benımde ogrenmem gerekenler oldugu ıcın yorumu buyuklerıme bırakacam
-Catıda hıc "kusgozu" catı yapmıssın merak ettım dogrusu bı nedenı varmıydı. -Yine catıda baca olmaması gozume carptı -Boydan pencerelere dıkey bolme yapılmıs ama yatayda bolmelerın olmaması dıkkatımı cektı yataydada bolmeler olması gerekmezmı -Balkon korkuluklarının yataydaki demir profil aralıkları fazla -Bına etrafında en az 100 cm tretuar gerekmezmı -Renkler cok mat gorunuyo ama bunun ısıkla ılgılı bı problerm oldugunu dusunuyorum kolay gelsın.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimarisiyle ilgili hiçbirşey söyleyemem, çünkü binaların modellemesini bile ben yapmadım, ben arazi modellemesi ve ışık ayarları yaptım. O yüzden belki de koymaya hakkım yoktu ancak tüm işi ben yürüttüğüm ve son renderları aldığım için koydum.
Bacaların olmaması, pencere yatay çizgileri, tretuar gerekliliği dahil her türlü uyarıyı ben müşterilere yaptım, keyifleri gereğince elimizden birşey gelmiyor. Ayrıca bu bitmemiş bir çalışma ve son renderları koyduğumda daha iyi bir ışık neticesi almış olacağım inşallah. Bu kaygılarınız oldukça doğru ve haklı, teşekkürler.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|