|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konut Tasarımı
Program: Cinema4D CE 6+
Modelleme: 3 saat Render: Standart, 1,2 dk. Işıklandırma: 2 adet omni, 1 adet spot Aslında model daha kısa sürede bitti.( 1,5 saat) Ancak nasıl oldu acabayla 2 saat, bir de diğer açıdan bakayımla 2,5 saat, dayanamayıp sağına soluna basitçe yapıları yerleştirmek ve bir an önce render almak için sabırsızlanmakla 3 saat. ![]()
DeDe En son shadow tarafından düzenlendi : 04-05-2007 00:09. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
ilk resimde insanlar ve araclar (ozellikle motor) biraz buyuk grldi bana. boyutlari dogrumu?
tasarici olara dogrusu bana gore cok farkli oldugunuz kesin. yapilan calisma benim icin cok karmasik. kolonlar ve kirisler cephede gizlense daha iyi olurdu. binanin kosesindeki renkli yerleri sanki baska bi binada almislar gibi duruyor. catidaki tavan arasi pencereler, dukkanlar ve ara katlar farkli farkli nizamlarda yapilmis gibi. sadelestigi zaman catidaki sacaklar ortaya cikacak guzel bir tasarim olacaktir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
tamamda arkadaşlar nasıl yani modelleme 3 saat yahu.nasıl bukadar kısa oluyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba
Tarum 77, kısıtlı bir zamanda, sadece yapılan tasarımı görmek ve geliştirebilmek için, önceleri maketle yaptığımız işi şimdi görselleştirerek yapınca oluyor 3 saat...bir çalışma maketiymiş gibi düşünebilirsiniz..Katı modeli ADT' ta oluşturduktan sonra ışık ve malzeme ayarlarını C4D de yaptım.
Tasarıma gelince...Müşteri istekleri ve ilk görüşme için hazırladığımız tasarım mimari yaklaşım olarak taban tabana zıttı. Sorunlu bir köşe parsele öneri olarak hazırladığımız proje sürecinde, müşteri çok daha farklı bir cephe karakteri istedi. Ancak alternatif tasarımlarla aşama aşama ikna ederek buraya gelebildik. Köşedeki pleksiler ise..aslında yapıda yapmak isteyip de yapamadığımız, cephe karakterinden izler taşıyor..özellikle dokunmadım. aslında tezatlığı hoşuma da gitti. zaman bulabilirsem ilk öneriyi de belli bir aşamaya getirerek buraya göndereceğim. İyi çalışmalar..
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|