|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
yaşama alanı-etüd
Merhabalar,
Calisma kompakt bir yasama alani icin 3 boyutlu etüdümün bir parcasi. hertürlü yorum öneri ve düsüncelerinizi bekliyorum. iyi calismalar En son shadow tarafından düzenlendi : 03-05-2007 23:48. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba
Iyi - kötü , hic yorum , öneri elestiri yokmu arkadaslar? iyi calismalar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
ısrarınız üzerine acizane bişeyler yazayım dedim
![]() yastıklar pek yastık gibi olmamış sanki. gözüm biraz daha pofur pofur bişeyler aradı. tavan malzemesi nedir pek anlayamadım. tavandaki aydınlatma pek öyle yerleştirilemez, birleşim yerinde bir ara eleman mı olmalı sanki? 8 kişilik bir yemek masanız var ancak bu 8 kişiyi oturtmaya kalksak inci gibi dizilmek zorundalar kanepeye ![]() pencerelerin doğraması yok sanki. biraz da kullanışsız olmuş, arada bir pencereleri açıp içeriyi havalandırmak ya da bahçeye çıkmak isteyebilir orada oturanlar. bir de bence bir iki dergi, tv, vs hoş olabilirdi. yaşanmışlık eksik kalmış birazcık. bunun dışında render olarak gayet hoş görünüyor. ellerinize sağlık, başarılar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
merhaba omerselcuk,
öncelikle mekanın tavanındaki kalıp izleri duvarların rengiyle birlikte hoş bir görüntü oluşturuyor, bunu söylemeliyim. aydınlatma elemanlarının büyük olduğunu ve bu mekana uymadığını belirtmek isterim. sanki daha uafk bir aydınlatma elemanı istiyor gibi mekan. masa ve oturma grubu arasındaki dolabında kaplamasını değiştirmeni öneririm ki daha sade dokulu olursa daha hoş durur gibi duruyor. şimdilik bu kadar. kolay gelsin !
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar,
yorum , ve önerileriniz icin tesekkürler. Devam ederken önerilerinizi dikkate aliyorum. iyi calismalar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Fotoğraf gündüz çekilmiş ancak tavandaki aydınlatmalar yanıyor gibi. Birazda küçük olsa bence değişmesine gerek yok..Konsolun ön yüzeyi çok karışık geldi dözüme sanki labirent gibi sade olsa belki daha seçici olabilir. zemin kaplamasında malzemede hiç ek görünmüyor. Okadar uzun malzeme varmı? birde karşı duvardaki tablo(pano) nun ne olduğunu anlayamadım. Render açısından sizin kadar olamadığım için eleştiri yapamayacağım ancak genel anlamda gayet güzel..
Başarılar..
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
Konsol benim tasarladigim bir eleman , kendim icin yaptirmayi düsünüyorum aslinda.farkli sekillerde acilan oyuncaksi bir kutu seklinde düsünmüstüm. zemin konusunda haklisin aslinda 2,5 3 cm kalinliginda lambrili 3-4 ton ahsapla kesintisiz gibi bir uygulama yapilabilir bence, ama uygulamasini hic denemedim , cizmedimde. duvardaki Ressam Ahmet Oranin resmilerinden biri onu yazmaya unutmusum ![]() En son shadow tarafından düzenlendi : 03-05-2007 23:50. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben genelde birbirini takip eden ve aralarında bir orantıyla devam eden çizgileri tercih ediyorum. Bu yönden baktığım için bana karmaşık geldi. Birde bunu üretmek inanın oldukça zordur.
![]()
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
selamlar güzel render
merhabalar bence güzel olmuş ben diğer arkadaşlar gibi acımasız davranmayacağım köşeli ama sert olmayan mobilyalar ve davardaki tablo koltokların rengi sanki güneşin doğup batışını simgeliyor gibi aydınlatma zayıf gibi herşeye rağmen eksik ufak olmalı gibi benimle iletişim kurarsan sevinirim haydar kocama mimarlık 2 anadolu |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşların yorumlarına katılırken eklemek istediğim bir kaç şey var birisi, gözüme ilk açtığımda çarpan süpürgelik olmaması bu mekanda süpürgelik olması gerekiyor diye düşünüyorum çünkü zamanla yapı minik de olsa çökme yapıcak ve köşelerde daha çok kolonlarla birleşen yerlerde bu yüzden çatlama olacaktır ama süpürgelik olursa bu çatlamalar ve tabiki çirkin bözüken döşeme birlişeşimleri kapanacaktır diye düşünüyorum.İkincisi döşemenin parlaklığı ve devamlılığıdır.Döşemeler çok parlak olmuş bir de bu derece uzun ahşap malzeme kullandığınızda zaman nem den yamulma olacaktır ve ev sahibini başına bela olacaktır.Son olarak ta halının mekana uymadığını düşünüyorum ama rendera söliceim bişi yok gayet güzel olmuş kolay gelsin.
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
resimlerin önizlemedeyken daha güzel görünüyorlar
ben önizlemeleri nedense gri görüyorum bunu da ekleyeyim bence sorun ışıklandırma ve renklerde modelleri değil ışığı ve rengi görmelisin saygılar
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|