|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
programable housing_genel site gorunusu
genel bir yerlesim gorunumudur,9 tane villa 2 haftada yapilip modellenmistir,aslinda normalde yazcagimiz bir scrip tin butun evleri yaptigimiz anket dogrultusunda otomatik olarak modellemesi gerekiyordu ama donem icinde yeterince zamanimiz olmadigi icin programi yazamadik ama hepsini anketteki sorulara gore manuel modelledik,
image 3ds max 2008 mentalray render photoshop |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
onerilerinizi ve goruslerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
Daha fazla görsel eklerseniz, iyi anlaşılabileceğinden daha fazla yorum yapılabilir bence. Ayrıca render süreleri konusunda bilgi verirseniz daha iyi olacağı düşüncesindeyim. Ama alışılmışın dışında bir görselleştirme çalışması olmuş. Başarılar. En son guclentekeli tarafından düzenlendi : 17-07-2008 23:54. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanirim gorsellikten ziyade bir "Design Computing" isi. Daha fazla bilgiyi bekler gonlum.
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
render sureleri yaklasik olarak bir bucuk dakika,photoshop sureleride 20 dakikadir.mentalray render alinmistir ve isik olarak 3 omni ve 1 spotlight kullandim.Yagmur filtresini photoshop da kendim yaptim.(ayrica renderlarda gercekci bir yaklasimdan cok siirsel bir yaklasima yonelmeyi tercih ettim)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Anketin yapı tasarımına etkileri olmuş sanırım. Nasıl bir anketti? Sonuçlar neye göre bu hale geldi? Bu okul kapsamında yapılmış bir çalışma mı?
Dış mekana açık rampalar ve yağmur...İlginç bir fiziksel gerilim:d
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|