|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Güzel Bir Güne...
3ds max 7
Vray 1.47 Corel Paint Pro Shop Sevgilerle... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Ellerine sağlık, şık bir mekan olmuş, yalnız 3d uygulama ile ilgili gözüme çarpan bir kaç şey var; bunların başında çalışmaya eklediğin blur geliyor, bana göre bir çok ayrıntı bu yüzden yok olmuş, ayrıca patlayan ışıkların gücünü arttırdığı için ortam gereğinden fazla hijyenik görünmüş. Zemin fazlasıyla düz görünüyor belki biraz bump ile daha gerçekçi bir görünüm kazanacak,
Bunların dışında bir köşeye yığılan aksesuar ve tablolar son derece modern olan mekana garip bir taşralılık katmış, tabi çalışma böyle bir kavram üzerinede kurulmuş olabilir. Başarılar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Genelde böyle bir oturma düzeninde kimsenin o sehpayı tercih edeceğini düşünmüyorum.Ortam gerçekten de çok yumuşak görünüyor.Gerçeklik olarak da benim ilk gözüme çarpan en öndeki kırmızı minder.Ama bunlara rağmen ilk bakışta etkileyici güzel ve detaylarıyla bile düşünülmüş(örn. şömine duvarındaki boşaltma)bir çalışma olmuş.Tebrikler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.
Çalışmama efekt vermek daha çok hoşuma gitti. Çünkü hayali bir mekanın hafif flu olması daha çok cezbetti beni ![]() Yine de çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hayali bir mekan için puslu bir görüntü evet bence de güzel. Ama detaylarda takıldığım bazı yerler var. Şarap şişesi ve 2 adet bardak ve bir de şömine buram buram bir romantizm var. Ama çok zayıf etkiler ile beslenmiş. Şöminenin üzerindeki tablo şömine ön camından çıkacak ısının konveksiyonu ile deforme olacak umarım değerli bir tablo değildir
. Şöminenin üzerindeki tablonun proporsiyonu ait olduğu yere göre çok problemli.Evermotionun hazır model sağdaki saati etkiyi bozmuş. tabloların tavana bu kadar yakın olması ( kaçar gibi ) bir ölçü problemi. Güzel bir güne nerden başlayacaklar ? Sayın aLso Elinize sağlık. Kompozisyon beslenir ve bazı oranlara dikkat edilirse bence güzel bir çalışma. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkürler değerli yorum için THELION![]() Tabloların tavana yakınlığı konusunda haklısınız. Ancak şömine üzerindeki tablolara birşey olacağını hiç düşünmüyorum.Şöminenin ısı yalıtımı iyi yapılmış Burdaki bütün modeller hazır Saat konusunda da katılamıyorum size. Çünkü sevdiğim bir model Neden ve hangi etkiyi bozduğunu bilmek isterim ama![]() Güzel bir güne başlama konusunda da takdir sizlerin Kim nerden başlamak istiyorsa ordan başlayabilir. Hayaller kısıtlanamaz![]() En son aLso tarafından düzenlendi : 30-08-2007 23:16. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Şöminenin ön cam ısısı bu kadar iyi yalıtıldı ise ve de üfleme turbosu ile ilgili herhangi bir menfez gözükmüyorsa, şömine odayı nasıl ısıtacak ? Tabi havayı ısıtmak istiyorsanız başka
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yan duvarda bir menfez var elbette.Bu açıdan görünmüyor hepsi bu
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
seni kutluyorum çalıntı falan değilse
kıskanmadım desem yalan olur nasıl bu düzeye ulaştın yazıver lütfen |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
doğru yan duvardaki menfezi görmemem yada düşünmemem büyük hata özür
. Burda aslında düzenlenecek bir kaç ayrıntı halledilirse bence de güzel bir çalışma. Başka çalışmalarınız da varsa onları da görmek isteriz. Merak ettim ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
önemli değil
)istedim ki bu çalışmama yorumlar gelsin. forumun tarzı ne ancak çoğu ketum çıktı![]() yakında umuyorum ki çalışmalarımı sizle paylaşırım tekrar |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
en öndeki yastık dışında benim de hoşuma gitti.. eline sağlık..
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkür ederim
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Elinize sağlık. Fakat bazı konularda Sn. THELİON'a katılmamak elde değil onun haricinde çalışma bana az da olsa huzur verdi neden az da olsa derseniz bende net bir şey söyleyemem. Bir kaç eksik var fakat bunu belki de ilerleyen zamanlarda söyleyebilirim şu an ifade edemiyorum sanırım.
Emeğinize sağlık devamını bekleriz... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|