|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
cepheler
denemelere devam
AutoCAD 2006 + Maxwell Render 1.1 kamerayı döndürmek hoşuma gidiyor böyle bir teknik varmı bilmiyorum render süreleri 12-16 saat civarı akşam 6 da bırakıyorum sabah 8 de durduruyorum modelleme 2 saat arabalar ağaçlar net'den hazır render hazırlığı ve denemeleri materyal atamaları ışık ayarları 2 saat bu arada maxwell render 1.5 şu an piyasaya sürüldü.... 4 çekirdeklik bir lisans 900 $ civarı istersen 2 çekirdekli 2 bilgisayara yada 4 çekirdekli tek bilgisayara yada tek çekirdekli 4 bilgisayara kurabiliyorsun yanlış anlamadıysam.
Ars Longa, Vita Brevis En son orhunkeskinbicak tarafından düzenlendi : 28-05-2007 17:32. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bazı karelerdeki yan yatmadan anlatmak istediğiniz birşey var mı? Biraz ışıkla ilgili iyileştirmeler araştırabilir gibi geliyor.
En son lumina tarafından düzenlendi : 28-05-2007 21:02. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
bunun renderı devam ediyor bu 2 saatlik halinin
fatoş ile web optimize edilmiş hali
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Gülşim Mobiya'nın fontu çok çok kötü. Eğer kurumsal kimliği buysa diyecek bir şey yok ama zannımca değil (umarım)
Yandaki güneş kırıcılar ve köşeli hatları anlayamadım hele giriş saçağı biçimsiz bir davlumbaza benziyor. Kızmak yok render'a diyeceğim yok ama cepheleri ben pek beğenemedim. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|