|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hocalarımın ve büyüklerimin affına sığınarak hazırlamış olduğum projeden görüntüler sunuyorum.Bir restoran projesi;Kıbrısta bir ingiliz ailenin işlettiği adı FEZ olan sıcak atmosferli bir mekan . Eleştiri ve görüşlerinizi zevkle dinleyeceğim. Sketchup ta çizip v-ray ile render ettim. Herhangi bir ışık ayarı yapılmadı veya kaplama atılmadı. Sektchup ta nasılsa o şekilde render edildi. Bu arada sketchup başlığına biraz hareket getirmeyi umuyorum çok durgunlaştık. Fotoğrafları daha büyük olarak koyamadım yüklediğim yer ile alakalı.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Biticek inş bu okul :D En son cihan tarafından düzenlendi : 22-05-2007 08:38. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
render ayarların ii ama bi çok imajda kamera açı hatası göze çarpıyor. Bu yüzden tasarımını net bi şekilde aktaramamana neden olacaktır. Çalışmanın karşılığını net bi şekilde alamayablirsin saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Hatırlatırım ciddi ve önemli bir forumdasınız MSN'de arkadaşınızla chat yapmıyorsunuz. Lütfen dikkat.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanki bilerek kamera ayarlarını bozmuşsunda, bir enteresanlık yakalamak istemişsin gibi renderların. Cidden merak ettim, bilerek mi yaptın, yoksa gözünden mi kaçtı?
Bir de peyzaj konusuna değinmek istiyorum. Öyle güzel bir iç mekana bu kadar basit sade bir peyzaj yakışmamış. Unutma,önce dışardaki görüntünle insanların dikkatini çekmelisin ki içeri girmek istesinler. Senin önemsemediğin peyzaj, işyeri sahibini zarara bile sokabilir ![]()
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kamera ayarlarını daha geniş bir perspektif elde edebilmek için öyle ayarlamıştım. Peysaj konusunda haklısınız hiç önem vermemiştim. Ve şu an peysajını daha güzel hale getirmek için çalışıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Modellemelerine güzel ve geliştirici yorumlar yapıldı zaten. Ben daha çok piyanonun yerine takıldım. Tam köşeye yerleştirmişsin ve duvarlarında da akustik açıdan bir önlem yok gördüğüm kadarı ile. İnan bana bu piyano dinlenilemez hale gelir orada. Bu tip sosyal mekanlarda mekan akustiğine dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık, başarılar diliyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
modellerinde poligon sayısı az cok fazla kırıklı yüzey var dairesel yüzeyler kırık kırık ...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|