|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Sagalasos Mutfak
Işıklandırma ve kaplama tekrar gözden geçecek, eksik bolumler tamamlanacak raf vs.
program : cinema 4d render:GI , saygılarımla... Sagalasos Design SAGALASOS sagalasos@yahoo.com ...We render your life saygılarımla... En son shadow tarafından düzenlendi : 01-05-2007 13:38. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
ilk bakışta ahşap renkleri kullanılmasına rağmen böyle soğuk bir mekanın pek de cazip gelmediği izlenimini edindim.üst kısımlardaki boşluk (raf'dan kastın budur belkide) çok itici geldi bana.Davlumbaz göremedim sanırım buda eksik olan raflarla beraber tamamlanacak.
Evye altındaki çekmeceler tek parçaysa eğer kullanışsız ve sağlıksız..Granitin sanki dolapların içinden çıkıyomuş gibi durması kötü.Amaç zaten ahşap kısımları sudan korumak ama senın tezgahında en fazla 3 ayda kabarmaya başlar dolapların.. Bu kadar büyük bir mekanda ortadaki 4 kişilik kahvehane masası çok batıyor göze. Ayrıca genel itibariyle çok hantal görünen bir mutfak olmuş...Oval ksıımdaki çekmeceleri gözden geçirmeni öneririm. Merak ettiğimden soruyorum sende belirtmemişsin ilk çalışmanmı acaba? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
evet ilk mutfak denemesi
Acemiyim. İlk çalışmam.
Burada model ve ergonomiden cok isik, render ve kaplama uzerinde calistim. Cok hata var. Duzeltmeye caliscagim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|