|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vize haftasında
Aslında bu haftada kendi projemle ilgilenmem daha doğru olurdu ama yinede yapmadan duramadım.Antalya Belek de bir villa. Bana göre bitti aslında ama photoshopta detaylara giremediğim için bu sayfaya eklemek istedm.
Eleştiri Bekliyorum En son shadow tarafından düzenlendi : 01-05-2007 14:27. |
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
hata
Resimler büyütüldüğünde buraya göndermek için kalitesini azalttıgım için görüntü hafiften bozuluyor.Bilen bilir zaten en kısa zamanda düzelteceğim.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Paran olduğu zaman birkaç kat daha çıkacakmışsın gibi duruyo (bence)...
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Bu kadar çok balkon gerekli mi? Kapatıp dururlar söyliyeyim size.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ama sadece görsellemesi bana ait.Yapı ile ilgili eleştirilier yaptığınızda üstüme alınmıyorum ona göre.............
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
İşte o pek olmuyor.
Burası mimari bir forumun görselleştirme bölümü. Lisede edebiyat bölümünde okuyan birinin felsefe ödevini verirken "Siz ödevin Türkçe'sine bakmayın" diyemezse siz de bunu diyemezsiniz. Şahane bir görsel olabilir ama tasarımda ciddi eleştiriler varsa çok değerli sayılmaz. Kurallarda bu yazar. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Proje gibi rendır da pek özenli olmamış kanaatimce. Uzayda yüzen bir kara parçasındaki bir bina resmi görüyorum. Sanırım bitmemiş. Belki bitirip de gönderseniz daha iyi olur.
Tasarım açısından ise, yukarıdaki arakadaşa katılıyorum. Terasta bir kolon filizleri eksik. Balkon parapetlerindeki o oynamalar ile cepheye bir şey katmayı ummamak lazım. Bu rendır için demiyorum ama o ağaçlar gerçekten konacak mı o projeye? Yoksa diğer pek çok rendır gibi sadece aldatmaca mı? Ben ormanlar içinde toplu konut projeleri gördüğüm zaman sinir oluyorum. İnsanlar bu resimlerin hayaline kanarak ev alabiliyorlar. Bir de yerleşiyorlar ki, ortada öyle bir çevre yok. Amacımız kandırmak mı? Gerçekleri olabilidiğince göstermek mi? |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Balkonun aynısı kopyalanmış gibi değil de binayı bitiren bir parapet olmalı...Bir öneri sadece...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelile yorumlar için teşekürler..
Sevgili Ayasofya; Tasarım hakkında yorum yapılamaz yada sadece rendera yorum istiyorum diye birşey söylediğimi göremiyorum..Sadece yapılan eleştirileri üzerime alınmıyorum demiştim. Sevgili Gün; Evet sandığın ve başlıkta da yazdığı gibi biten bir çalışma değil... Sevgili Alper İst; Öncelikle ilgin için birkez daha teşekkürler.Eleştirilerini çalışmaya tekrar döndüğüm zaman dikkate alacağım emin ol... |
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
ellerine sağlık
interior designer öncelikle eline sağlık.güzel çalışma olmuş ancak modellemesinden çok mimarisinde hatalar yada göz tırmalayan şeyler varmış gibi geldi bana..balkonlar,parapetler,çatı(o ayrı bi mevzu zaten)....
tam gaz devam int.designer. ama okul projeleri aksamadan süper
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar..
çalışmanızı render veya mimari açıdan eleştirmeyeceğim. Ancak oarabanın giriş çıkış kapısı neresi ve park yerine gelen yol nerden onu göremedim?
|
|
#12 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Makbulu bu değil. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bende özür dileyerk bir iç mimar adayı olduğumdan dolayı bir daha foruma iyi yada kötü hiç birşey gönderemeyeceğimi bildirmek isterimm..Çünkü burası bir mimarlık forumu!
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
küsüp gitmek çözüm değil
Yeni yaptığın bir işi hevsle gönderip bu kadar eleştiri almak zoruna gidiyor olabilir.Benimde gönderdiğim işlere cok eleştiri geldi ilk zamanlar benim de çok ağrıma giderdi ama sonra anladım ki burada kimse egolarını tatmin etmek için eleştiri yapmıyor.Bizlere birşeyler kazandırmak için eleştiri yapılıyor.Sende böyle kızmak yerine o eleştirilere kulak verirsen ne kadar faydalı olduğunu göreceksin.Ve kendini hızlı bi şekilde geliştireceksin bundan emin ol.İyi çalışmalar.
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Forumumuz biraz sert ve seçicidir. Biraz şu turuncu elbiseli uzak doğu rahiplerinin yaşadığı yerlere benzer. İlk başlarda alışmak katlanmak zordur. Ancak biraz sabrederseniz kazançlı çıkarsınız.
Bence siz iş yapmaya ve göndermeye devam edin. Sert eleştiri iyidir insanı geliştirir. Kolay gelsin. |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|