|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Dönem Projem---Resimler Büyüdü !
Bunlar sadece deneme görselleri. Konyada Bir restoran.Mevcut mekan üzerine en az müdahale ile Geleneksel Konya Düğün Pilavı hizmeti verebilcek ve diğer zamanlarda da kullanılabilecek bir nevi düğün salonu-restoran projesi.Öğrenci Projesi olarak pek uygun olmayabilir.Tasarımlarda uygulanması basit,maddi olarak fazla abartılmayacak bir proje istendi..
İlk mesajımda da söylediğim gibi teslim için tekrar render alınacak onun için biraz kritik almak istedim. En son shadow tarafından düzenlendi : 01-05-2007 15:09. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Ne projesi bu?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
otel projesi galiba.keşke resimler biraz daha büyük çıksaydı. güzel görünüyorlar aslında ama detayları incelemek isterdim açıkçası
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Yanında bir de büyüteç gerek.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Tasarım konusunda birşey diyemiyecegim ama modelleme ve kaplama sorunları var. Kaplamaları uvwmap yerine unwrap modifiyerini kullanarak yaparsan daha guzel bi sonuç alabilirsin..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Tasrım fena değil bence. Ortalam üstü Türkiye gerçeğinde. Tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Bence de. Özellikle şu yatay ahşap elemanları her ne kadar temizliği problem olacaksa da çok sevdim.
Sanırım koltuk ve halı dokusunda biraz problem var. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Koltuk ve bazı kaplamaların dokusunda problem var bence de. ama güzel renderlar. standart üstü. tebrikler.
|
|
|
#9 |
|
Üye
|
Tasarımlar oldukça şık fakat ilk modellemede ışıkda problem olduğunu düşünüyorum. Uygulamaya gectikten sonrada görmek isterdim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Modellemede ki ışık kullanımında mı problem var; ışık elemanlarının yeterliliği konusunda tasarım da mı problem var?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
öncelikle tüm yorumlara teşekkürler..
bencede güzel bir soru, ilk resim biraz karanlıkça..ama Gün'ün de sorduğu gibi aydınlatma elemanları mı yetersiz demek istedin acaba? Uygulamaya geçermi bilmem öyle bir rivayet var aslında ama sınıfça pek umut yok sanki öğrencileri hırslandırmak için söylenmiş bir şey gibi geldi bana.. Tekrar teşekkürler herkese kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Üye
|
Yanlış anlaşıldı sanırım arkadaşlar. İlk algılarınız doğru. Yani modellemedeki ışık kullanımında bir sorun var. Projedeki ışık elemanları yeterli görünüyor burdan. Diğer modellemeler de bence ışık daha uygun. Sanırım buda gayet açık. Ama tasarım amacına uygun.
Tabi ben-ce |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|