|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Banyo ve dolaplarım
Merhabalar Vray ı biraz daha öğrendim.Ama aynadan yansıyan duşun içinde bir türlü bulamadığım acaip bir ışık patlaması var çözemedim neden olduğunu?
Herşey farklıdır.Ama bir noktada birleşir. En son shadow tarafından düzenlendi : 01-05-2007 15:11. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
hocam dolaplar hoş olmuş,yalnız lavabolar tıkalı galiba,su birikmiş,üstelik eşit seviyede!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Evet bence de hoş olmuş. Işık patlaması var dediğiniz nokta pek rahatsız etmiyor. Ama değinildiği gibi lavobolardaki suyu boşaltın bence
. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
kalebodurlar birbirini tutmuyo duvar ile yer..biraz sırıtıyo
![]() sol yandaki dolabın dokusunda bir bozukluk var üst ksımında ..parlak_donuk karışmış ve doku ışık konusunda açı iyi güzel..eline sağlık devamı gelmesi dileğiyle |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
ya arkadaşlar paylaşım çok güzel bende öğrenmek istiyorum bu proğramda çizmek istiyorum.max daha gerçekçi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar
Bir işe heyecan duymak çok güzel birşey www.tr3d.com Bu işe başlamak için endoğru yer bence... Max'le ilgili bir sürü ders bulunmakta...
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
Arkitera Üyesi
|
...
Alıntı:
evin yaramaz çocuğunun işiymiş gibi hoş olurdu ![]() bence amacına ulaşmış bir görsel. tebrikler !
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Kaplama ve shader problemlerinden dolayı gerçekçiliği pek yakalıyamamış çalışman.. Modellemeyede biraz agırlık vermen gerek bence..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|