|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkitera'da hayat belirtisi göstermeyen değerli arkadaslarım neredesinizzz??
..örneğin çok merak ettiğim bir konu; erasmusla ilgili olarak neden okulumuzda ses soluk cıkmıyor?anadolu üniversitesi mimarlık öğrencileri ispanyaya gidiyormuş mesela..diğer okullar sürekli değişim programı içerisindeyken bizim neden sesimiz cıkmıyor?? ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 11-05-2007 17:58. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
cukurovalı mimar adayları..!
umarım konu arada sıkışmış olduğundan ve göremediğinizden katılım oranı bu durumdadır...![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
hangi üni.densin?
hangi üniden olduğunu yazmadın mı yoksa ben mi göremedim?
ben anadolu üni.den ispanyaya gidecek olan bir insanım sormak istediğin birşey olursa....En son lumina tarafından düzenlendi : 11-05-2007 17:59. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
cukurova üniversitesindeyim..mesajı bizim okulun sayfasına yazdım üst tarafta görülüyor zaten ama son mesaj olduğundan farketmemişsin...
haberlerinizi alıyorum bu cok iyi bir fırsat sizin için..bizim okulda ses soluk çıkmıyor,bu erasmus işinin de karsı tarafta herhangi bir okulla anlasmayla alakalı olduğunu bildiğimden bizimkilerden yorum bekledim ama...![]() tesekkür...değerli arkadaslarım görün utanın ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 11-05-2007 18:00. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
melodi nickli arkadaşımız bu konuda çok kızgın görünüyor;ama haklı da bence.eğer böyle şeylerin üzerine düşmezsek şartlar bizim istemediğimiz doğrultuda bizi yönlendirmeye başlayabilir.oysa, örneğin, erasmusla farklı kültürlerin farklı mimarı yaklaşımlarını öğrenmek çok yararlı ve zevkli olsa gerek diye düşünüyorum.böyle şeyler sadece markete giderek bir tasarım dergisi almakla olmuyor.gidip yerinde görmek,o kültürü yaşamak gerekiyor.ancak o zaman binanın tasarımında hangi kıstasların konu edildiğini veya mimarın n düşündüğünü anlayabiliriz.oysa biz sadece dergilerden bir mimarın fikirlerini okumakla yetiniyoruz.
ben zaten siteye pasif olarak üye olmuştum.ama saolsun melodi nickli arkadaşımızın tavsiyesi ile şu anda aktif üye oldum.diğer arkadaşlarımızı da aramıza bekliyoruz.bizi takip edeceklerine eminim.bu arada melodi'ye de teşekkür ediyorum;böyle yararlı konulara girdiği için. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|