|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
biLiomuydunuz??? ç.ü yer bakımından dünyada sıralamadaymş!!! orda okumuorm ama 14sene adanada kaLmış we 5sene annemLe o okuLa gidip dersLere girmiş biri oLArak ÇOK sewdiim bi yer we HERKESE (kendm hariç
) tawsie ediorm!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
yer bakımından derken ne kastedildiğini açıkcası anlamadım. daha geniş bir bilgi verebilecek misin? en azından bu haberi nereden duyduğun veya okuduğun ... tabi yer konusunada açıklık getirebilirsen sevinirim.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
yer/konum!!! hani uçurum kenarı fLn!!! o bakımdan yani!!! bunu sağLam bi kaynaktan öğrendiine inandsıım bi abimden/amcamdan duydum!!!! sen ç.ü de misin_?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
:)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
inan o üni.ye senden daha uzun süre gitmişimdir o yüzden yeterince ii biLiorm!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
hehee
sözüm sana değili. etic için yazdım adresi ayrıcaaa
benden daha fazla gitmiş olacağını hiç zannetmiom..çünkü orta okul v lisedede orda geçti hayatımmmm.... ve 20 yıldır adanalıyımm.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
pardon!!! buarada ben ç.ü.den bahsettm kaç yıLdır o okuLa gidip geLiosun? ben de adanaLı diiLim ama 14senedr adanada yaşıorum we KESİNLİKLE oraya BAYILIORUM
süper bi şehir HERKESİN orda okumasını we orayı görmesini isterim!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
evet kampüs, manzara ,doğa, kampüsün oluşumu muhteşem ...
ama binaları neden o manzaradan uzak yaparlar, gölü gören bir atölyemiz olmasını çok isterdim. Ama genelde göl kenarına cafe , restoran yapmış okul... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Önemli
Sevgili Arkadaşlar,
Türkçe'nin düzgün kullanımı önemle üzerinde durduğumuz bir konu biliyorsunuz. Arkitera Forum'un bu konuda bazı kuralları var ve kalitenin düşmesine asla izin veremeyiz. Uyarımızı anlayışla karşılayacağınızı ve bundan sonra daha dikkatli olacağınızı umuyoruz. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
cuuu
kampus olarak harıka bı yer olabılır..en azndan türkiyedeki en iyi kampüslerden bırı..ancak adana kent olarak o kadar da super dııl..burada 4.senemi yasıyorum ogrencı olarak.bence kent kavramı tam olarak kazanlmams adanada..koy ımajının yıkılması ıcın daha calsılması gerek..ımkanlar varken daha ıısı her zaman yapılabılır bence.adanada ımkan ve potansıyel var.planlamada daha dıkkatlı olunsa yeter belkı.
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
sana bişi söyleyeyimmi bursa türkiyenin en önemli kentlerinden biri olarak görülüyor, şu an buradayım ve burası tam bi KÖY insanları da tam bi KÖYLÜ!!!! gerikafalı,gelişmemiş,herkes kendi derdinde.... burda şahit oldum sokak ortasında kadını kaçırdılar.... adanada öyle bi düzen var ki sana yolda laf atsınlar seni hiç tanımayan biri buna müdahale eder... en azından İNSANLAR!!!! we burda heykelin ortasında çingeneler yerleşmiş we sokağa girmek mümkün değil!!! düşün gazipaşada çingeneler
orda bu düzen war en azından!!!! yani yüreğirde 19mayıs mah.de tüm göç eden,belli bi sewiyenin altındakiiiler!!!! bilmem anlatabildimmi? adana FAZLASIYLA gelişmiş,ŞEHİRLEŞMİŞ!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
kocaman koyler
bu kadar cok mimar olursa olacagı o tabi kimse begenmez.. bende cukurova mezunuyum.. tum turkiyeyyi gezdim mimari acıdan heryer buyuk koy.. buna emin olabilirsiniz.. bence bu konuda tartısmak anlamsız.. ama adana her yonden bambaska bence ..ayrıca universitesi dunyada sayılı ..yeniden universite okumak istesem kesinlikle bi daha cukurova da okurum hemde sonuna kadar.. o yuzden okulu 6 senede bitirdim zaten ...ki bence adana bir insanın yaşaması için turkiyedeki en ideal kentlerden birisidir de ayrıca...her yönüyle..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben de bir ara Çukurova Üniversitesi'nde okuyordum...Adana'yı ben de hissettim...o ne renk cümbüşüydü öyle...içimde bulunduğum her psikolojik olaya uygun ortamları bulmakda hiç zorluk çektiğimi hatırlamıyorum..o kadar çok olaylı bir kent ki 2 yıl orda yaşadım, olaysız bir günümün geçtiğini pek hatırlamıyorum...evet insanları duyarlıydı; bana bir kere nerdeyse araba çarpacak oldu şoförünü nerdeyse döveceklerdi..Adana'dan ayrıldığımdan beri o kadar yoğunluk yaşamıyorum çok bakımdan..aslında gerek var mıydı bu kadar çok şeyi yaşamama bilmiyorum ama özlüyorum Adana'yı..Seyhan'ı..Taşköprü'yü...Abidinpaşa Bulvarı'nı...ansızın karşına çıkan sulama kanallarını..karmaşayı...bunalımı...kampüsteki uçurumun kenarındaki bankta oturup Seyhan'a bakmayı..o kadar güzel kampüs hala görmedim...bu kadar renkli kente hala rastlamadım..düzenlenmesi acilen gereken çok yeri olsa da bu haliyle de Adana'yı seviyorum..hatta bu haliyle seviyorum...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
burayı gormeden..
cukurova universitesini gormeyen universite gordum demesin...butun okulları gordüm oyle bi kampüs yok hiçbiyerde...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye
|
bi de K.T.Ü'yü görsen heralde evini için eyapmak istersin.hertaraf yeşilin 1001 tonu ile kaplı ve bizimki de sizin gibi bir tepe üzerinde denize nazır.ve hemen yanında hava alanı ile mükemmel bi yer istersen bi bak K.T.Ü'ye.sonra karar ver.
http://www.ktu.edu.tr/album/index.htm ![]() En son mimgürkan07 tarafından düzenlendi : 14-04-2006 15:34. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|