![]() |
|
|||||||
| Çevre Küresel ısınma, susuzluk bütün gündemimizi işgal ediyor, yaşanan teknolojik gelişmelere paralel çevre sorunları azalmıyor, artıyor!.. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
dikime kızılay civarından başlanmış zannediyorum, ama nasıl gelişti ben de bilmiyorum.
bir ankara gezisi yapmaya ne dersiniz, bence olabilecek en iyi sebeplerden... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ankara gezisi fikri çok hoşuma gitti.Acaba Bu konuda tartışan hiç kimse yok mu Ankara da yaşıyan?Sevgili Cercis sende mi İstanbul dansın?Başka gitmek isteyen olabilir mi acaba Ankara ya?Şehir PLancıları odası ve Mimarlar Odası ile de yüzyüze ilişkiye geçeriz?
Heey arkadaşlar!!Düşüncemizi paylaşan Şehir plancıları,Mimarlar ne diyorsunuz? Bir Ankara Gezisi YApalım mı?Belki Ankara belediyesinden bazı arkadaşlar da bulur konunun aslını öğreniriz. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
![]() |
Ben de İstanbul'dayım
Neye yarayacak bu Ankara gezisi? Sadece Ankara gezmesi için ise, tamam yapılır. Palmiye ile ilgili ne yapılabilir bu gezide? Gidip Melih Gökçek'e hayır arkadaş sen bunları dikme mi denecek? Doğrusu anlamadım yararı ne olabilir böyle bir gezinin!
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Yarar şu olabilir diye düşünüyorum.Oradaki TMMOB ile karşılıklı görüşülebilir.Palmiyelerin fotoğrafını çekip medyaya iletebiliriz.Neye karşı çıktığımızı yerinde ve bizzat görmüş oluruz.Birlikte gitmemiz şart değil,orada görüşmemizde şart değil,ama oraya gitmenin yerinde tesbit açısından faydası var diye düşünüyorum.Sanıyorum Mayısın ilk hafta sonu ben gideceğim.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Ben geçtigimiz haftasonu Ankara'daydım. Fazla gezme fırsatım olmamakla birlikte, çok merak ettigim bu plastik palmiyelere Kızılay civarında hiç rastlamadım. Rastlarsam fotografını çekmeyi planlamıştım ama olmadı.
Belki palmiyelerin siparişini verdiler ama henüz teslim almadılar ya da aldılar ama henüz yerleştirmediler... (Belki de ben yorgunluktan göremedim ama sanmıyorum.) Ankaralıların da çogunun bu muhteşem(!) fikirden haberi yok gözledigim kadarıyla... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Sevgili Cercis
Forumu açan sensin.Lütfen şu işin aslını daha net bir şekilde anlayıp,bize anlatırmısın?DONKİŞOT olmayalım. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
arkadaşlar, bu konuyu bir gazete haberine dayanarak açmıştım ve son yazılanlardan sonra ankaradaki arkadaşlarımı arayarak güncel durum konusunda bilgi edinmeye çalıştım ama henüz bir gelişme yok. haber alır almaz yazacağımdan emin olabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Nihayet bir haber geldi. Dört adet palmiye Ulus'taki Atatürk heykeli önündeki meydandaymış.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Arkadaşlar, daha önce belirttiğim gibi 4-5-6 mayıs tarihlerinde Ankara'daydım.PAlmiyeleri bilen ve gören yok.Bende göremedim.Kavaklıdere,Kızılay,Eskişehir yolu ve civarını gezdim ama yok.Dönüncede ULUS ta olduğunu bildiren maili aldım.Ankaradan birilerine fotoğrafını çektirip sizlere iletmeyi düşünüyorum.BAkalım başka nerede var?Bunu da araştıralım.Neyapacağımızı bu arada düşünelim.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
plastik palmiye
bu msglar baya onceden yazılmıs galiba ama belirteyim dedim o Nice'de anlattigin sulama sistemi burda( İstanbul - sahil yolu) da bir parkta uygulandı ama degerbilir milletimiz tanesi yaklasık 5$ olan sulama baslıklarını çalıp sagda solda satmaya basladı.o yuzden çalınmasın diye kafes kılıklı bisey yaptılar başlıkların ustune ve gayet kotu bir gorunum olustu. yani ne diyim bunu yapan insanlar heralde plastik palmiyelere layık!
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
![]() |
izmire manisadan girerken çevre yoluna geçiş için köprüler yapıldı seneler önce.altları da yeşil alan olarak boş bırakıldı.o alanlar defalarca düzenlendi,defalarca yeni bitkiler dikildi ama hiç bakılmadı.bitkiler ya telef oldu ya da daha güzel görüneceği düşünülerek yeni düzenlemelerle yenileri getirildi.bu durum neredeyse 2 yıldır böyle sürüyor.tüm bitkiler tek bir firmadan alınıyor.artık varın siz düşünün belediyenin bu firmayı nasıl ve niye köşe yaptığını...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|