![]() |
|
|||||||
| Çevre Küresel ısınma, susuzluk bütün gündemimizi işgal ediyor, yaşanan teknolojik gelişmelere paralel çevre sorunları azalmıyor, artıyor!.. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Doğal sitlerin yapılaşmaya açılması | |||
| Kontrollü yapılaşma ile doğru sonuçlar verebileceğini düşünüyorum |
|
18 | 10,34% |
| Yanlış uygulamalar ile ülke kaynaklarını tüketebileceğini düşünüyorum |
|
156 | 89,66% |
| İlgilenmiyorum |
|
0 | 0% |
| Oy verenler: 174. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Doğal sitlerin yapılaşmaya açılması kararı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Son günlerde gündemde olan doğal sit alanlarının %6 oranında imara açılması kararı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Çekirge sürüsü gibi milletiz...
Ama bu AKP ne yaptığını çok iyi biliyor: 1) Istanbul'da (ve diğer büyük şehirlerde) ne kadar çok gecekondu, AKP'ye o kadar çok oy. 2) Büyükşehir Belediyeleri'ni kontrol eden Türkiye'yi de kontrol eder (örneğin Istanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inanılmaz bir bütçesi var ve bu paranın kontrolü merkezi hükümetin yetkisi dışında...) 3) Ne kadar çok ağaç kesilirse kutsal Arabistan'a o kadar çok benzeriz (ve Allah belki bize de petrol verir... )Fakat burada "hijyen açısından" en çok korkulması gereken şey, barajların hemen yanındaki bölgelerin yapılaşmaya açılmış olması - zira barajların insan yerleşiminden mümkün olduğunca uzak durmaları gerekiyor (kirlenmemeleri için). Yakında musluğu açtığımızda güzel kokulu, kahverengi sular akacak... ![]() Fakat olayın boyutu üç büyük şehirin çok çok ötesinde - Fethiye'deki Kelebekler Vadisi bile imara açılmış!!! 2020'de 60 milyon turist bekliyormuş(muş)uz... Evet, 60 milyon insan (enayi oldukları için) tüm kıyıları gecekondu ve beton yığınlarıyla kaplanmış, ileri derecede (ve artık sadece büyük kentlerde değil, yurt çapında) cilt kanserine yenik düşmüş bir Türkiye'yi ziyaret edecekler... ![]() Yazık... Eskiden "beton yığınından" kaçmak için Assos gibi yerlere gidip kafamı dinlerdim. Artık o da mümkün olmayacak... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
kaçak bir yapıdan çıkıp önce büyükşehir belediye başkanı sonra başbakan seçilmiş bir kişi elbetteki kendi kurallarını koyacak.
bu ülke onlara ait bize değil. artık hiç umudum yok. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
umutsuzluk olmaz
Ne demek bu ülke onların.
Aslında umutsuzlukta haklısınız. Kimsenin tutunacak güvenecek bir dalı kalmadı. Ama pes etmek olmaz. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|