![]() |
|
|||||||
| Çevre Küresel ısınma, susuzluk bütün gündemimizi işgal ediyor, yaşanan teknolojik gelişmelere paralel çevre sorunları azalmıyor, artıyor!.. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Göcek Tüneli
"Otoyollar özelleşiyor" sözlerini sık sık duyarız. Uygulamaya konulursa bundan haberimiz olacağı da açık...
Göcek - Dalaman arasında, Göcek'den Dalaman yönüne giderken yolun virajlı bir iniş çıkışı vardı. 3-4 senedir geçmemiştim buradan. Bu defa geçerken karşımıza iki alternatif çıktı. Bunlardan birisi otoyoldu. Her iki tabelada da Dalaman yazıyor ama bir tanesinde "Ücretli Geçiş" yazıyordu. Oh ne güzel yol kısalmış diye düşünerek girdik. Gidiş ve geliş yönünde birer şeritten oluşan, oldukça dar ama yaklaşık bir km'lik (900 küsür metre) bir tünel bu. Ben bu haberi okusam "Ee ne olmuş Türkiye'de tünel mi yok?" diye sorardım. Ama bu durumun -en azından benim için- haber değeri taşıması tünelin özel olmasından kaynaklanıyor. Tünelin Dalaman tarafında bir gişe var, bu gişede ne KGS ne OGS var. Eh dedik KGM bu teknolojik servislerini yurdumuzun bu turistik ama ücra köşesine getirmemiş henüz. Ve gişe memuruna neden yok diye sorduk. Ne dese beğenirsiniz: "Biz özeliz abi"... (Fotoğraf Panoramia)
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Unutmadan geçiş ücreti otomobiller için 2,50 YTL.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|