![]() |
|
|||||||
| Çevre Küresel ısınma, susuzluk bütün gündemimizi işgal ediyor, yaşanan teknolojik gelişmelere paralel çevre sorunları azalmıyor, artıyor!.. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
yaş bir kiraz ağacı ve moda otoylu
Kadıköy belediyesi her isteyen dilekçe yazdığı zaman ağaç keser mi. Yani sadece bir apartmanın bahçesinde diye apartmandan biri dilekçe verince gelip hemen YAŞ AGACI keser misiniz siz belediyeciler
. YAŞ bir kiraz ağacını sırf bir dilekçe var diye kesmek doğru mu. kamera ile keserken görüntüledim. Bu ağaç her gün 12-15 adet papağana dinlence yeri olurdu. Kuşlar ne yapacak. Bir de "her apartmana iki ağaç kampanyası" var. Durum çok ciddi. Bizim yan apartmanda yaç bir kiraz ağacını kestiler. Aşağıya indim. Diğer apartmanın sakinlari bana bağırdı çağırdı. Neymiş kendilerinin bahçesindeymiş. Bu belediyeyle bir de Moda Otoyolu'nu anlatmaya çalışıyoruz. Öfffffffffffffffffff
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
insanlar nasıl bu kadar rahat bu kadar kolay ağaç keserler ben anlayamıyorum.
daha once calistigimiz yerin yakinlarinda nefis bir ceviz agaci vardi. birgun baktik bir adam elinde hizarla agacin ana dallarini kesiyor. ogrendik ki tamamini indirecekmis. nedeni arastirildi, ogrenildi ki agacin sahibi oduncu tarafindan kaziklanmis, o da hirsini kendi agacindan aliyor. onu yakacakmis. sonunda tanidiklari adami vazgecirdi ama agac sadece govde olarak kaldi. kendini toplamasi birkac yil surdu ama kestiren adam ertesi kis öldü. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|