|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Banyo...
sizlerle paylaşmak istediğim bir çalışma kolay gelsin saygılar....
En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 21:48 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
çok başarılı bence.. özellikle arka planla banyonun açısının bu kadar iyi oturmuş olması çok iyi olmuş.. sadece lavabo kısmındaki bump map biraz fazla baskın ve dokuyla uyumsuz gibi geldi
elinize sağlık.. yazılım, render süresi gibi detayları da bizimle paylaşır mıydınız .?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
bir tuvalet için biraz fazla şeffaf değil mi?
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
tekrar selam
Render Vray 1 .47
modelleme Archicad 9, Max 7 kaplamalar için Photoshop 8 Kullandım Bir banyo için fazla şeffaf olduğunu kabul ediyiorum ama burada düşünüpte yapmadığım jaluzi benzeri stor perdeler olacak kullanıcı muayyen durumlarda bu perdelerle yeterince dış mekandan kopmuş bir etki yakalayabilir sanırım... aydınlık bir mekan olmasını istedim ve bunu bu karede anlatmak istedim o yüzden de bu görselde storları kullanmadım.... saygılar...... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
![]() |
Eğer dışarıdaki görünüm doğruysa banyonun pencerelerinin bu kadar şeffaf olmasında bir sorun yok. Kim görecek.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler Haydi mimarlar "OKURYAZAR" olmaya. 15 kredi cepte TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
![]() |
elinize sağlık ferah bir render, bir tek ahşap kaplamalardaki yansıma çok fazla geldi bana.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
emeğine sağlık...
Gerçekten ferah ve hoş bir render olmuş.Özellikle arka planı oturtmanı ve ayna yansımasını çok beğendim.Benim gözüme tek çarpan fayanslar ve doku bumpları.Bir problem var ama anlayamadım.Birşeyler gözümü rahatsız etti.Ama genel olarak gayet iyi bir render.Emeğine sağlık...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|