|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
muziksever mekani
bos zaman degerlendirme calismasi...
3dmax vray render suresi ortalama 10 - 12 sa. ![]() ![]()
En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 21:09 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Merhaba doetrem
Eline saglık ciddi ugrasmıssın Ben koltuk ve üstündeki battaniye hariç malzemeleri çok begendim. Beni rahatsız eden sey havanın o kadar kararmasına yakın içerisinin daha aydınlık olması sanki gerçekçiliği biraz bozuyor gibi birde sanki güneş ısıgının daha yatay girmesi lazım. yabi ki bunlar illaki aranınca bulunan kusurlar. genel olarak ben çok begendim son birsey söylemeden gecemicem o klima o mekanı ne ısıtır ne sogutur eski evimden biliyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Perdeler ve Koltuktaki yeşil pike hariç hersey cok güzel...Bide biribirne benzeyen cok malzeme var...Güzel Çalışma
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
yorumlariniz icin cok tesekkurler, perdelerden ben de pek emin degilim ama pike benim hosuma gitmisti
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
gerçekten çok özenli bir çalışma. render kalitesi de çok yüksek. bu paylaşım için teşekkürler.
keşke renderları bu boyutta koymasa idiniz. başım döndü. ![]() ben ilk renderda kamerayı niye çapraz tuttuğunuzu soracaktım. kullanılan bir yöntem ve iyi etkiler verebilior kamerayı çapraz tutmak burada olduğu gibi. peki bu kamera oyunun rendera kattıkları nelerdir? siz çapraz tutarken nelere dikkat ediyorsunuz?
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
gerçekten harika
yorum yapabilecek kadar prof. görmüyorum kendimi.ama emin ol böyle bi evim olsa kablosuz bir sistem almayı düşünürdüm.
)tebrik ederim gerçekten harika |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Güzel bir çalışma ama bazı eksikleri var yine de:
1.Dış mekanda yer alan nesnelerin hepsi fazla ışık alıyor dolayısı ile patlamış. 2.backgorund'a göre güneş batıyor ( ya da doğuyor) bu nedenle ışığın hem yer düzlemine paralel hem de hafif de olsa kızıl bir renkte olması lazım. 3. Doğrudan ışık almayan nesnelerde color bleeding görünüyor ki imkansız. (Perdelerin kiriş arkasında kalan kısmı, klimanın üstü, pike, kitaplığın içindeki kutular ) 4.Malzemelerle biraz daha uğraşılması lazım (Pike, perdeler, zemin(yansıtıclığı yok mu?), philips player vb. ) 5. Tüm duvarlar ve ahşap yüzeyler çok düz. Biraz bump istiyor. 6.Lamba'nın yüzeylerinde bazı sorunlar var. İçte olması gereken metal taşıyıcı örtüyü delmiş ve üste çıkmış bazı yerlerde. 7. Cd'lerde ve kitaplarda tekrarlar var. hepsi farklı olursa daha gerçekci olabilir. 8. Doğramalar box olarak modelleniş, daha gerçekci olabilir. 9. Lütfen resim boyutlarını 800*600 gibi makul bir boyuta getirebilir misiniz?
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
elinize sağlık
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
![]() |
Genelde başarılı....
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
çok güzel bir çalışma elinize sağlık. yalnız duvardaki resim biraz alçak asılmış galiba
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|