|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Hanzade -- Kusadası illustrasyonlar
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Kuşadası için yapmış olduğum illustrasyon çalışmaları..
Program : MAX 7 - Mental Ray Süre : modelleme + render 8 saat |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
gerçekten çok temiz ve başarılı bir çalışma. tebrik ederim.
ama gözüme çarpan bir kaç detay vardı. onları söylemek isterim. ikinci renderda gök yüzü yok kasıtlı olarak mı koymadın bilmiyorum ama bana eksik gibi geldi. iç mekan çizimlerinde merdiven koymamışsın herhalde. bir de tasarımla ilgili; dairelere girişler biraz sancılı gibi. ama yine de başarılı bir çalışma.
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Gökyüzü bilinçli olarak öyle yapılmış sanırım..
Küçücük bişey: çitf kişil yatağı duvar dibine koymuşsunuz ama duvar kenarında yatan için yatmak kalmak zor olsa gerek .Neyse, ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Evet mimari eleştrilerinizde bende size katılıyorum.Düzeltilmesi gerektiğini bende söledim ama yeterli vakit yoktu ve katalog çalışmalarına başlancaktı ve son hali ne yazık ki bole oldu.
2.resimde gokuyuzunu kasıtlı olarak o şekilde yaptım...Bazen bir bakarsınız gunes arkada o kadar cok parlamıstırki hıc bısey goremessınız.. Bende onu denedım biraz.Yorumlarınız için cok teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Perspektifler çok etkileyici gözüküyor. Elinize sağlık.
Ancak tasarım ve tefriş çok hatalı, bu kadar bariz hataları olan bir çalışma ile o güzelim perspektifler heba oluyor. Yada şu daha doğru olur, bu kadar iyi görselleştirmeyi hakedecek bir tasarım yok ortada. Mesleğiniz mimarlıksa eğer bu tip görselleştirme çalışmalarında eminim sizin de canınız yanıyordur. Yaptığım bazı çalışmalarda çok kötü hissediyorum kendimi, tasarımları gördükçe tüylerim diken diken oluyor, ama onca uyarıya rağmen, hatta bırakın ben üstüme vazife olmadığı halde düzeltirim dememe rağmen olmuyor, bu işin erbabına yaptırılması gerekliliğini göz ardı ediyorlar. Bu zihniyetin en büyük temsilcileri de meclisin koltuklarında oturuyor.
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Mimar olmadıgım için bu konuda fazla soz sahibi olamıyorum ve acıkcası bunun meclisden cok okullardaki sistemlerden kaynaklandığına inanıyorum.Herkes program manyağı olmuş dolanıyor ortalıkta ama ortada ne tasarım yapan var nede başka birşey sonuna kadar dediklerineze katılıyorum..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
![]() |
elinize sağlık
elinize sağlık gayet güzel fakat 2.resimde gölgelemede biraz sorun var gibi geldi bana ön kısımda, gökyüzüde olsaydı belki daha iyi örtüşürdü
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
ellerinize sağlık, özellikle 01 nolu olanı çok beğendim
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Yorumlarınız için cok teşekkür ederim..Yeni işlerimi bitirdikçe koymaya devam edicem..
Herkese İyi Çalışmalar.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|