|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Neoklasik Banyo
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Herşeyi ile mükemmel bana göre ... Çok başarılısınız. Tebrikler ...
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ayna biraz yüksek gibi göğüsten aşağısı gözükmeyecek gibi duruyor.
Sampling level biraz daha artırılıp, 12 saatlik bir render alınsa acaba nasıl olur? Akşam bırakıp sabah alınsa. Lavabo biraz noise'lu kalmış. Aynadan yansıyan resimler bayıldım.
Ars Longa, Vita Brevis En son architurk tarafından düzenlendi : 30-06-2008 12:59. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Çok başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler. Gözüme takılan bir iki nokta oldu onları paylaşmak isterim izninizle:
Amaç bana daha çok lavaboyu tanıtmak gibi geldiğinden, bence lavabonun bacaklarının (en azından birisinin) yere bastığı nokta da görünmeliydi diye düşündüm. Aynı şekilde tavanı da biraz daha fazla görmek iyi olabilirdi... Bu arada tavan böyle koyu bir renk mi olacak? Aynadaki yansıma güzel olmuş fakat yansımadaki tavan yüksekliği, tabloların olduğu duvarın sanki dar açı yapıyormuş gibi bir izlenim vermesi, aynanın sol tarafında köşesi yansıyan duvarın gerçekteki yeri gibi noktalara dikkatli bakınca, sanki bu mekana ait değil de başka yerden kopyalanmış gibi geliyor. Aynı banyodan başka görüntüler de bekliyoruz...
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok başarılı çalışmalardan bir tanesi diyebilirim.Çalışma buradan güzel algılanıyor;yalnız render süresini biraz daha fazla tutsaydın nasıl bir görüntü ortaya çıkardı?
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için.Tavana uzanan duvar lavabo altındaki renkle aynı.Aynadaki görüntü için dedikleriniz aslında doğru.Sample levelı çok az arttırmak bile çok uzun saatlere mal olduğundan pek kalkışamadım açıkcası.
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Eline sağlık Serkancım, çok beğendiğim çalışmalarından biri.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkür Ederim Serkan abi
![]()
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Eh elektriğe gelen son zamlardan sonra artık kısa zamanda tatmin edici sonuçlar çıkartabilmek gerekiyor!
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Genelde o sonuçlar vray ile çıkıyor
Maxwell 1.7 sürümünü çıkardı ama hızda pek bir değişikliğin olduğu söylenemez.Kişisel işlerde genellikle maxwell kullanmaya çalışıyorum artık.İnşallah hız sorunu çözülür diyelim.
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ne denir ki? Bence de çok kaliteli bir render ve "neoklasik" kelimesine uygun bir tasarım. Başarılarını devamı dileğimle...
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Serkan dönüşün hızlı oldu, eline sağlık
Klasik noise problemi dışında çok güzel bir render olmuş. Bir de büstün üstündeki ışığı da açsaymışın resmin sol tarafı bu kadar karanlık ve monoton kalmayacakmış. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok başarılı serkan..emeğine sağlık.. Keşke galeriye alınsaydı..
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|