|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ev Ofisi
Bir işadamı için yaptığım ev ofis uygulaması. Max9+Vray render süreleri 1,5 saat civarında. İyi seyirler...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba 3.Boyut ,
Tebrikler... Güzel bir uygulama olur inşallah. Ortam bana gerek aydınlatma elemanları ile gereksede içeri almış olduğunuz güneş ışığı saysesinde çook sıcakmış gibi geldi. Daha kaliteli işlerinizi ve bu renderda ayarları düşük tuttuğunuzu tahmin ettiğim için foto gerçekçilik hakkında bir yorum yapmayacağım. Belki bende birgün bu seviyelere gelirsem o gözle eleştireceğim yönlerde olabilir. Ortamın karanlık olması hava bulutlu olduğundan sanırım Kıvanç Bey Bencede daha aydınlık olmalı ![]() İyi çalışmalar.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yorumlar için teşekkür ederim
..İçerisinin biraz karanlık kalması sanırsam içerde bir ışık kaynağı kullanmamamdan kaynaklanıyor. 1 adet direct light ve 1 adet vray light dışardan aydınlatma var. Gerçi ben fatoş ile mekanı aydınlattım ama ..Sevgilerimle..
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu çalışmada renderdan ziyade tasarımın ön plana çıktığını düşünüyorum. Benim stilime çok yakın olduğu için birkat daha hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Olumsuz bir eleştirim yok. Hem tasarım hem de render konusunda hedefine ulaştığını düşünüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla..
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Merhaba,
Biraz daha gerçekçilik için; dışarıdaki mavi ortamın ışığının o yöne dönük yüzeylerde az miktarda hissedilmesi etkili olurdu. Bunun için o ortamı gerçek bir akşam üstü ışık kaynağına çevirmeniz gerekecek. Bunun bir avantajı da mekanda hakim olan sarı tonlarına karşı mavi ile bir denge oluşmasıdır. İyi çalışmalar dilerim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|