|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Uzun bir aradan sonra merhaba
Türkiye' de olmadığım dönem içerisinde burayı biraz aksatmıştım. yeniden aranıza dönüşüm sebebiyle hepinize merhaba demek istedim. Başka sitelerden beni hatırlayanlar olabilir ama ben yine de kısa bir bilgi vermek istiyorum.
MSÜ End. Ür. Tas. Böl. mezunuyum. 1996 dan beri tasarım ve uygulama üzerine çalışan bir firmamız var. 2000-2003 arası mezun olduğum bölümde öğretim görevlisi olarak illüstrasyon ve anlatım teknikleri dersi verdim. 2004 de Kanada'ya yerleştim ve çalışmalarımı orada sürdürdüm. Şu anda gidip gelmekteyim ama çoğu vaktim burada geçiyor. Tasarım ve görselleştirme işlerim haricinde Kadir Has Üni. End. Ür. Tas. Böl. de öğretim görevlisi olarak illüstrasyon, anlatım teknikleri ve basic-advanced 3ds max dersleri veriyorum. Zaman zaman da özel bir kursda ve şirketimde bire bir tasarıma yönelik çizim ve 3d dersleri de vermekteyim. Bunlara ilaveten TR3D, cgflame ve konseptsanat sitelerinde yöneticilik yapmaktayım. Bir gün vakit bulabilirsem senelerdir ertelediğim çizgiroman projemi de gerçekleştirmek istiyorum ![]() Aşağıda bir adet ürün, bir adet de mimari görselleştirme örneği bulabilirsiniz. Sevgiler, Serhan Yenilmez ![]() ![]() En son nacho_grande tarafından düzenlendi : 19-06-2008 01:33. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Serhan hocam hoşgeldin öncelikle ve ellerine sağlık, bu iç mekanı ve özellikle bunun başka açıdan renderini çok beğenmiştim ben.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,Serhan Yenilmez. Güzel görseller. Ancak bu kadar kabiliyet,yurt dışında bulunman, yurt içinde ki kariyerlerinin neticesinin, bu kadarla kalmış olmaması gerek. Daha büyük başarılarını görmek bizleri gururlandıracaktır.(Sanat dünyamızın büyümesi,Nuri Bilge Ceylan gibi başarılı ve mütevazı sanatçılarımızın yetişmesi) Aklınız da ve hayaliniz de ki projeleri kısa zamanda gerçekleştirmeniz dileğiyle. Yolunuz açık ve aydınlık olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
@gurgur: Teşekkür ederim Serkan
![]() @AZMİ AÇIKDİL: Sıcak ve samimi temennileriniz için teşekkür ederim. Çalışmalarımı zamanla paylaşacağım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
"CAD Bölümü kuralları
13- Burası mimari bir forumdur. Çalışmalar mimari olamak zorundadır. Bir gemi, araba, manzara,poser çalışması, canavar dinozor ve bunlar gibi mimari öğe barındırmayan görseller uyarıya gerek kalmadan silinir. " Çalışmalar güzel ancak karakter görsellerini eklememenizi tercih ederiz. Bu kalabilir ilk olduğu için. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Çetin Tüker dediğiniz doğrudur, fakat ben bu konuyu burada değil, Kabul Salonu-Tasarım bölümünde açmıştım. Kendimi tanıtırken de haliyle üzerinde çalıştığım 2 farklı konuda örnek vermiştim. Konu buraya sonradan taşınmış. Bitmiş İşler başlığı altında ürün ya da obje görüntüsü eklemeyi zaten düşünmemiştim, ama yine de uyarınız için teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|