|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Anayasa mahkemesi başkanlık tefrişi
Ankarada yapımı devam eden Anayasa Mahkemesi İnşaatı Başkanlık odası için yaptığım bir çalışmadır.
Modelleme ve render 3dsmax9..İyi seyirler
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
devam
![]()
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Merhaba,
Mesleği Hukuk olan bir kişinin çalışma odasında daha kurumsal bir ortam olacağını düşünürdüm. Bende bir futbol takımının yönetiminde görevli bir kişinin odası izlenimini bıraktı. Acaba bu tasarımlar sizin midir? Kahverengi tonlarındaki dekorasyon fikri tasarımcının mıdır yoksa işverenin midir? Paylaşımınız için teşekkürlerimi sunarım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yorumunuz için teşekkür ederim. Biraz açmak gerekirse;
Sabit mobilyalar renkleri kaplamaları ve tasarımı ile binanın çizimini üstlenen mimara ait. Benim yaptığım hareketli mobilyalarını yerleştirmek ve sabit mobilyalarını ayağa kaldırmak oldu. Bilemiyorum böyle renkler ile donatılmış mekanı başka nasıl renklerde masa veya koltuk koyulabilir. Kurumsal bir ortam derken biraz açabilirmisiniz. Anayasa MahkemesiBaşkanının odasına bir üst tabla altına metal ayaklı masa biraz hafif kaçar diye düşünüyorum.
|
|
|
#5 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Bu renk sistemi ile çalışmak durumunda iseniz haklısınız. Sizin yaptığınız görselleştirme de kanımca başarılıdır çünkü mimarın devletin bu kurumuna uygun gördüğü ortamı betimleyebilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin modern ve zarif bir mimarlıkla temsil edilmesini hep istedim. Sanırım bu isteğimin kaynağı erken Cumhuriyet mimarlığımızın önemli eserlerinin bende bıraktığı çocukluk izlenimleridir. Günümüzün devlet yapıları mimarisi, bazı büyük emek verilen değerli eserler dışında (bkz. Arkiv), o dönemde belirlenen üstün niteliklerini kaybetti. Bu beni çok üzüyor. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Proje bana geldiğinde çok daha ağır mobilyalarla (İngiliz tarzı) betimlenmek istenildi. Ben biraz bu çizgiden çıktım bile. Söylediklerinize katılıyorum, bana kalmış olsa çok daha kabaca söylemek gerekirse "modern" döşemek isterdim, fakat istenilenler bu yönde oldu ve ortaya bu çıktı. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler..Sevgilerimle..
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Renderler süper.
Tasarım kötü. Daha az detay daha az gürültülü olmalıydı. BU mekan çok gütültülü. Paldır küldür. Ses anlamında demiyorum.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Güvenlik açısından, ileride Anayasa Mahkemesi Başkanı' nın odası olacak bir yerin detaylarıyla yayınlanması sorun yaratabilir mi? Malum ortam gergin bu aralar... Merak ettim sadece...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Tasarım konusunda bu tarz hiç benim tarzım değil zaten dediğim gibi bana renderlamak düştü. Renderı beğendiğinize sevindim.
|
|
|
|
#10 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Ortam baya gergin bu gerginlikte biraz da bizim tuzumuz olsun .. Şaka bir yana hiç bu yönden düşünmemiştim
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|