|
|
#16 |
|
Yönetici
|
Havuz konusu komşuyla beraber ortak kullanım diyelim.
![]() Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
Büyük boy imaj.
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çalışma gerçekten harika başka çalışmalarınız var mı forum sayfalarında?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetici
|
Teşekkürler.
Nice mutlu yıllara. Boş zaman eğlencesi. Hızlıca bulabildiklerim. Aratırsanız mutlaka başkaları da çıkar. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanki özellikle çatı üst kaplamasının gözükmeyeceği sınır bakış noktasına kamera yerleştirilmiş.
Çatının saçağı ön ve yan yüzeyleri arasındaki hareket belli olmuyor düz bir doğru oluşturmuş. Kamera 1 m daha yukarıda olsa daha hoş olacak gibi geldi bana Aynı şekilde aşağıdaki şemsiyede gerçek hayatta olamayacak kadar dik ve pürüzsüz duruyor T harfi gibi bir 5 derece yatmış olsa belki biraz daha gerçekçi olabilirdi. bunun dışında çimler harika, havuz serin, villa villa
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
Teşekkürler.
Özellikle seçilme diye bir şey yok insan göz seviyesine yakın bir konumdan bakmaya tercih ettim sadece. Zaten binaya bir kuş bakışı bakan kameram mevcut ve o çatı kaplamasını ve çatı formunu yeterince açık göstermektedir. Kamerayı değiniz gibi bir 1m yukarıya alıp bir denerim hoş duruyorsa tekrar buraya yollarım. Şemsiye daha yeni alınmış ve açılmış ondan dolayı pürüsüzdür belki ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
|
Son hali sırada gece render ve giriş cephesi var.
Bir iki gün içinde onları da yayınlarım... ![]() 3d max, vray render 2000x1250px yaklaşık 35 dakika sürdü. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu açı daha güzel, yapı daha sevimli duruyor. Çatı alınlıkları biraz daha ince mi olsaydı, acaba? Baca da fuga istiyor gibi.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yönetici
|
Cihan'cım,
Benim anlayamadığım bu havuz konutun havuzu mu? Yok yani karede görüntülenemeyen bir binanın havuzu ise olabilir belki. Eğer havuz binanınsa neden sanki saklanmas gerekiyormuş gibi konuttan kocaman duvarlarla ayrılmış. Yani konuttan birileri havuzun şıkır şıkır halini görmek istemezler mi o kadar para veriyorlar temizlenmesine, elektriğine, kimyasalına. Bir de o kadar geniş çayırlık çimenlik varken bir şezlong atacak yer yok havuz kenarında. Oraları da yine bitki örtüsü işgal etmiş. Yani bir türlü şöyle rahat rahat "konut ve havuzu" kavramını göremedik. Tabii çok hızlısın onu biliyoruz. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
|
Bu binanın havuzu. Binanın durduğu noktada arazide derin bir şev var oradan yararlanarak havuz bir alt kota yapılarak yanından da bodrum katın dışarıya açılarak ışık alması sağlanmıştır.
Havuz etrafı için haklısın şezlon için ayrılan yer duvar dibine sıkıştırıldı ve her taraf bitki ile dolduruldu yeşil takıntım var benim ondandır ![]() Buda giriş cephesi. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hocam komşu meselesini ancak kavrayabildim;şev den kaynaklanan kot farklılığı duvarımızı oluşturmuştur.
![]() Girişimizin üstü çatıya uygun bir nizam düşünülseydi belki daha bir bütünleşme içerisinde olurdu.Tabiki bu benim hür düşüncem. ![]()
|
|
|
#27 |
|
Yönetici
|
Diğer cepheden.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
|
Son imajlar.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yönetici
|
Havuz çevresi daha yaşanır olmuş, bacaya eklenen yatay derzler de güzel olmuş.
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
|
Işık ve render ayarları sorulmuştu başka bir forumda oraya gönderdiğim imajları aynen buraya da aktarıyorum.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|