|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
NVIDIA - NVART Challenge Artspace
Cgtalkta Nvidianın düzenlemiş olduğu yarışma için yaptığım bir mekan çalışması.Bu yapıyı modellerken ve çizerken antepfıstığından yola çıktım.
Vakit az olduğu için binanın etrafı ile pek uğraşamadım.Sonuçlar bugün açıklanmış ancak bir honorable mention alabildik.Kaçırdık fıstık gibi quadro fx kartları 1.2. ve 3. çalışmaları acaip detaylı ve güzel olmuş zaten.İmajı daha önce yollıyacaktım ama üyeliğimin eksik bilgilerini ancak tamamlayabildim ve şimdi atıyorum.![]() Çalışma süresi : 2 gün Render : 3500 x 1750 Mental ray Rötüşlar : Photoshop ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Tebrikler
![]()
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Buda Orjinal hali.
![]() Göndermek istediğim ikinci çalışma ama buda eskiz halinde kaldı. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrikler, ilk görseldeki atmosfer yaratılmak istenen mekana daha uygun olmuş bence. Göndermek istediğiniz ikinci çalışma ilkine oranla daha karmaşık gözü yoran bir çalışma olmuş ve mimari anlamda daha sıradan bir çalışma olmuş. Ama ikinci çalışma için render aldığınız kamera açısı harika. Ödülünüz için de tekrar kutlarım.
İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
ellerinize sağlık tebrik ederim seyirlik ve fantastik bir hikaye olmuş. Bir şey dikaktimi çekti antep fıstığının sağ üst köşesinde uçan uçak zamane savaş uçaklarına benziyor. Hikaye sanki tarih olarak çok daha ilersi gibi ama uçak günümüz uçağı gibi. Snaki şöle ufo tarzı bişiler olsa dahamı ii olacaktı. (nacizhane fikrim sadece)..Ödülünüz için güle güle kullanın. Arkitera.com - Türkiye'nin Mimarlık Yayını da daha bir çok böyle güzel eserlerinizi görmek isteriz.
![]()
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrikler... Antep fıstığından yola çıktığınız model çalışması, çok etkileyici. Ödülleriniz hayırlı olsun. Nice başarılara.
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok başarılı çalışmalar film ve oyun kareleri gibi etkileyici. Başarılarının devamı dileğiyle.
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrik ederim, çok güzel olmuş...
|
|
|
|