|
|
#16 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Rölöve alınmış hazır Autocad dosyasını ve mekanın mevcut durumunun resimlerini aldığımda saat 12.00 civarıydı istenilenleri dinledim, mekanın bölümlemesini ve nesne yerleşimlerini 2boyut üzerinden 6 adet alternatif hazırlayarak sundum saat 2.00 de müşteriden çıktım ve ertesi gün saat 13.00 de proje bitti tabi bu ara sürede toplamda proje üzerinde 9 saate yakın bir süre çalışabildim rendır dahil. Zaman darlığından elim sürçmüştür affola. Artalanda kalan mekanları müşteride çok merak etti. O bölümlerinde çizimlerini hazırlıyorum umarım bittiğinde işin hikayesi ve diğer sorduğun cevaplarını da ayrıntılı yazacağım. ![]() Teşekkür ederim.
|
|
|
|
#17 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. Aslında aynı nesneleri ardışık çizimlerde pek kullanmak istemiyorum fakat hazır model kullanmaktan da olabildiğince imtina etmeye çalışıyorum. Aplikleri de kendim daha önceden modellediğim için kullandım çünkü süre çok kısaydı. Bu aplikler kullanım ömrünü doldurmuştur sanırım .Görsellerin altındaki imza konusunu başka bir mesajda anlattım. Süre çok kısaydı mekanın farklı hallerinin çiziminin bu sürede yetişmesi zaten imkansızdı, gizlenen alanların çizimleri devam ediyor bitince mutlaka paylaşacağım. Uygulamasını alırsak aklımda daha başka bir fikir var. Adım adım bütün aşamaları ile uygulama detaylarını ve işin ilerleyişini de paylaşacağım.
|
|
|
|
#18 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Teşekkür ederim.
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ellerine sağlık. L koltuk güzel olmuş
![]() Bir öğleden diğer öğlene kadar ki zaman için hızlı bir çalışma. Tabi renderı alan arkadaş olmasaymış ve ufak tefek tüyolar veren arkadaşlar olmasaymış o zaman durum biraz kritikleşecekmiş ![]() Rölevesini alıp uygulama kısmında işi sana bırakmak hoş olmasa da( ) tüm samimiyetimle Tebrik ederim. Umarım işi bu haliyle uygulaman mümkün olur![]() İyi çalışmalar. En son aLso tarafından düzenlendi : 14-04-2008 15:36. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
|
14/04/2008 -- 23/06/2008 aman tanrım !!! zaman ne kadar hızlı geçiyor
![]() Son mesaj tarihinden bugüne 2 ayın üzerinde bir zaman akmış. Kocaman bir özürle mesaja başlamak sanırım yerinde olacak. İşlerin boyumu aşan yoğunluğundan dolayı birçok şeye zaman ayıramadığım gibi foruma da zaman ayıramadım. Bazen sayfaya girip 1 dakikalık bir göz gezdirmeyle çıktım. Arada bir iki özel mesaj geldiğini gördüm sadece onlara cevap yazabildim, ayıbı büyütmemek adına. Affımı rica ediyorum. ![]() Sevgili Also ; Haklısın belirtmeliydim L koltuk modellemesi zaman kazanmamız için Also tarafından modellendi. Tekrardan ellerine sağlık. Teşekkür ederim.
Yılmaz DOĞAN www.q-zens.com En son THELION tarafından düzenlendi : 23-06-2008 10:38. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|