|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konut çalışması
yapım aşamasında bir konut tasarımı.
3d max 9 + vray + photoshop cs3 tasarım ve render bana aittir. render lar birkaç farklı alternatifin render larıdır. en son karar verilen alternatif son render'dır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok güzel alternatifler türetmişsiniz. Uygulanabilirliliği konusunda sıkıntı olmadığı suretçe hepsi yapılabilir.:-)
Mimariye böyle farklı ve güzel bir bakış açınız olmasında nötürü sizi tebrik ederim. Saygılarımla başarılarınızın devamını dilerim...
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Lütfen bitmiş işleri, "bitmiş işler" kategorisine yollayınız. Ben şimdi oraya kaydırıyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Sırlama yapıyorum efendim.
1. İlk sıradaki görsel 2. 2. sıradaki görsel 3. 4. sıradaki görsel 4. 3. sıradaki görsel 5. 5. sıradaki görsel benim şahsi fikrim budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sn.AYasofya' ya aynen katılıyorum. Yorumu yazarken hepsi iddialı tasarımalr olduğu için bir sıralama yapmamıştım. Ama ayasofya bunu benim adımada yapmış diyebilirim. Sıralamaya aynen katılıyorum. Aynı zamanda da soruyorum nasıl olduda 5 numaralı görseli beğendiler? Üretim maliyetleri felan en uygun olduğu için mi? Yoksa başka bir nedenmi var?
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
en büyük etken maliyet tabii ki. müteahhit gözüyle bakınca tasarımın payı yüzde elli azalıyor. benim de en çok beğendiğim tasarım bir numaradır.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bizlerin seçmiş olduğu ve müteahhitni seçmiş olduğu tasarım arasında ciddi bir fark olduğu gözükmektedir. Birinci görsel tasarım açısından çok başarılı iken diğeri sadece tasarım mantığını taklit etmek için oluşturulmuş gibi gözükmektedir. Bu demek değildirki seçilen görsel çok başarısız. Sadece diğerlerine göre en zayıf halka o olduğu içindir. Başarılar dilerim.
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
evet bazen ekonomik göstergeler sistematiği , estetiği ve yapıyı bozuyor. hani orasını kırp burasını kes birşeye benzet oluyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili Mute;
Bence hepsi birbirinden modern hepsi birbirinden göz alıcı.Konum olmadığı için eleştiri yapamıyacağım ancak görseller göz kamaştırıyor. Favorim 1 numaradır. Son resmin apartman girşi biras zorlama gibi olmuş ama bu nacizhane fikrim yanlış anlamayın. Başarılarınızın devamını dilerim..
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Ukalalık olacak ama bana sorarsanız en ekonomik olan 1. numaralı tasarıdır.
Benimle aynı zevke sahip arkadaşlar olduğunu görmek ise sevindirici. Müteaahiti boşverin gitsin bence.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkürlerimi bildiriyorum. yorumlarınız çok değerlidir sakın unutmayın.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
keşke öyle bir seçeneğimiz olsa.
" mütaahhit değiştirme jokerimi kullanmak istiyorum Kenan bey ..." mesela... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
İleride olacak.
Müteahhitler mimarın dediklerini uyguyladıklarında daha karlı olacaklarını anlayacaklar ya da daha iyi iş çıkacağını bunun satışlarını ve değeri arttıracağını. Umuyoruz efendim.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
İçiniz rahat olsun, birinci öneri için. Müteaahiti ikna için de 100 kişiye sordum sonuç bu çıktı dersiniz
İşin şakası olarak ta, telefonunu verin SMS gönderelim ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|