|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Gece-Gündüz
Bir arkadaşımı kıramayarak iki gecede tamamladığım bir çalışma.
3d Studio MAX 9.0 ve v-ray kullanıldı. Render yaklaşık 1.5 saat sürdü. Umarım beğenirsiniz. Devamı gelecek... ![]() Eleştiri ve yorumlarınız için peşinen teşekkürler. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili Cihan hocam affınıza sığınarak yorumlamak istiyorum. Tasarım konusunda çok fazla yoruma açık bir yapı ibi görünmüyor. Ama render ve sunum çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Tek kusur balkon korkuluklarının dikey tutucularının olmamasıdır. Saygılarımla başarılarınızın devamını dilerim..
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Emeğinize sağlık bence güzel olmuş...
Yalnızca çatı fazla önemsenmemiş gibi geldi, Evin rengi, korkuluklar ve baca şekli uyumlu olmuş. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Teşekkürler.
yahyatu: oldum olası balkon korkuluklarının dikey tutucularından hoşlanmamışımdır. Ondan dolayı genelde çizmemeye çalışırım. syFB:evet çatı sona kaldığı için biraz hızlıca geçmek zorunda kaldım. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili Cihan ;
Ellerinize sağlık. Çok güzel çalışma. Affınıza sığınarak benim gece rendırında rahatsız olduğum birşey var. Işık nesnelerinin yani kaba hali ile lamba karpuzlarının self illumination değerleri az gibi geldi bu da ortamda mesafe ile zayıflayan ışık yayılımının garip algılanmasına sebep oluyor. Belki de gece aydınlatmalarında ışık etrafında görmeye alıştığımız halelerin olmayışından da olabilir bu etki. Belki biraz yıldız ve ay ışığı ile ambient light artırılsa daha canlı çarpıcı bir etki oluşacak.(romantizm ) Sizin nice mutlu yıllara başlıklı çalışmanızdaki gece etkisi ile burdaki çok farklı bence birbirinden. Nice mutlu yıllara adlı çalışmadaki gece etkisini inanılmaz beğendim. Kusura bakmayın burda da aynı etkiyi aradı gözlerim. Tekrardan ellerinize sağlık. Bir de Peyzaj ile ilgili nesneler ve çim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
|
#7 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Aslında çok haklısınız. Işık aslında biraz daha etkili bir şekilde ortalığı aydınlatması gerekirdi. Bunlar arkadaşıma vereceğim renderlar acil olduğundan dolayı. Ondan sonra tekrar düzeltmeye düşünüyorum. Çimlerde v-ray displacement kullandım. İstek olursa ders hazırlarım çim ile ilgili. |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|