|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kurgusal mekan
Merhabalar..
Uzun zamandır iş yoğunluğu nedeniyle forma çalışma gönderemiyordum..Boş vaktimde yapmış olduğum bir çalışma. Koltuk ve Tv ünitesi kendi tasarımım ve şu anda üretiyoruz. Modelleme: 3dsmax9 Render: V-ray Süre:3.10 saat Yorumlarınız için teşekkürler Sevgilerimle...
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba 3.boyut ,
Photoshop'ta ufak bir düzenleme yapmışsınız sanırım. Düzenleme yapmadığınız halini de görmek isterim. Tabi tespitim doğruysa ... ![]() Tasarım anlamında söyleyebileceğim şeyse, pencere önündeki derin dolabın tv ünitesi ile arasında renk dışında oran anlamında da ilişkili olması dahada güzel olabilir. Yani derinliği ve yüksekliğini tv ünitesi ile aynı yapmanızdan bahsediyorum. Bunun dışında yüzeylerde biraz fazla yansıma var gibi. Kolay gelsin.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar Etic,
Photoshop ile sadece ışığı biraz açtım o kadar başka bir revizyon yok..Tv ünitesi ile ilgili olarak bu perspektif algılamayı galiba zorlaştırıyor. Aslında o derin dolap ile ünite ayrı değil ikisi bir bütün..Daha iyi anlaşılması için resmini ekliyorum.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili 3.boyut ,
Evet. Ben tam olarak algılayamamışım ilk yolladığınız görseli Gerçek anlamda beğendiğimi dile getirerek, ufak bir şey daha söylemek istiyorum. Derin dolap diye tabir ettiğim dolabın üstünde yani yelkenlilerin arkasında tıpkı altta yapmış olduğunuz gibi krem rengi mobilyayı devam ettirirseniz daha hoş olur gibi kanımca. Ayrıca bu tek halini daha çok beğendim ben. Tebrikler ...
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Rica ederim siz algılayamamış değil ben anlatamamışım görselimde, zira siz söyleyince farkettim
..Yelkenlinin arkasında krem rengi mobilya aslında aynen tahmin ettiğiniz gibi devam etmekte fakat yelkenli onu yelkeni ile kapatmış ..Beğendiğiniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrikler güzel çalışma olmuş, yalnız ahşaplardaki parlaklık sanki biraz fazla gibi birde kırmızı yastıklarınız foto gerçekçiliği olumsuz etkilemiş biraz daha soft olsa fena olmaz, balon hissi verdi bana.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ünitenin tek başına rendırı daha güzel olmuş bence ürün daha anlaşılır duruyor. Maunun bu tonu ile beyaz lakenin uyumunu ifade etmeye hiçbir rendırın gücü yetmez bence anlamak için dokunmak lazım.
Harika iki renk seçmişsiniz. Sadece bump ve parlaklık biraz fazla olmuş. Tasarım güzel bence ama renkler çok daha can alıcı. Tebrikler. Hep daha iyiye gidiyorsunuz. "Birde şu cazcı kardeşler mapini nerden aldınız merak ettim ? (Sanki ortak bir tanıdığımız var kokusu geldi burnuma ) "
|
|
|
#8 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Yorumlarınız için teşekkürler
|
|
|
|
#9 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Evet maun ve şeker lake (kırık beyaz lake) gerçekten çok uyumlu oluyor. Her mekanda rahatlıkla kullanabiliyorum. Dokunmak konusunda ben burada hergün dokunuyorum belki renderlarıma yansıtabilirim diye henüz başaramadım ..Tasarımın birde meşe kaplamalı renderlarını aldım ancak "maun-şeker lake" ikilisi kadar çarpıcı durmadı..Yorumlarınız için teşekkür ederim. (cazcı kardeşler hakkında özele mesaj attım)
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|