|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Butik Otel Özel Oda ve Banyo Tasarımı
46 odalı bir butik otel için tasarladığım oda ve banyo görselleri. 2 king suit 4 özel suit 40 standart oda
Tasarım ve modelleme 8 gün, Deneme rendırları ve rendır ayarları 2 gün , Son rendırlar 3 gün toplam 2 hafta süre bir çalışma. Max 9 + vray 1.50 rc3 + fatoş cs2 + picasa
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
2. bölüm
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
oda redırları
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
2.bölüm
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Güzel ve hoş bir çalışma olmuş. Tebrikler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Gayet başarılı buldum renderları. Tebrikler. Ellerinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba THELION ,
Sizi çizginizi her tasarımınızda belli ettiğinizden ötürü tebrik ediyor, bizlerle bu şahane görselleri paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Bu görselleri başka bir sitede falan görsem size ait olduğunu büyük bir ihtimalle tahmin edebilirdim. Özellikle banyo görsellerinize bayıldım. İyi çalışmalar ...
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Oldukça iyi
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Şıkır şıkır. Gözüm kamaştı.
Bu iltifattır ona göre.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok jan janlı..çizgi Thelion çizgisi .Altına imzanı atsanda atmasanda heryerde tanırım bu renderları
.Oda biraz küçük galiba. Yatak örtüsüne bayıldım. Eleştircek çok fazla bir şey bulamıyorum. Gözüme takılan duşun üzeri sanırsam mdf üzeri egzotik ahşap kaplama. Buhar ahşaba biraz sıkıntı verecek galiba. Orda klozetin arkasındaki uygulama gibi bir uygulama olsa mıydı acaba? Elinize fikrinize sağlık.
<html/> En son 3.boyut tarafından düzenlendi : 30-12-2007 20:53. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Elinize sağlık çok başarılı çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gerçekten çok hoş çalışmalar. Ama bir yeri algılayamıyorum sanırım
yada bilmediğim henüz bir malzeme kullanışmış. Tenis raktlerinin dayalı olduğu duvardaki pencere, ıslak hacimde nereye denk geliyor? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Önce çok özür diliyorum. Şehir dışında olduğum için geç cevap yazabildim.
Ama konuyu açar açmaz gördüğüm mesajlar inanılmaz mutlu etti beni. " LORDLAR KAMARASI " gibi olmuş burası. ![]() Sevgili Cihan ve Parathoner çok teşekkür ederim.
|
|
|
#14 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Sevgili etic her zaman yaptığınız güzel yorum ve eleştirilerinizden dolayı teşekkür ederim. Yukarda koyulaştırdığım cümle ( ki Sevgili 3.boyut da benzerini söylemiş.) beni hem çok sevindirdi hem de düşündürdü. Tarzımın bu kadar keskin belli olduğunu düşünmüyordum buna mutlu oldum ama diğer taraftan da kendimi mi tekrar ediyorum ? diye endişelendim. Tekrar teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkür ederim.
( oldukça iyi cümlesinin yanına koyduğunuz gülümsemenin altında neler yatıyor merak ettim doğrusu. ![]() Sevgili Ayasofya ; Bu sefer sizi dinledim ve ismimin yazdığı yazı karakterini çalışmanında tarzına öykünerek değiştirdim. İltifat için de teşekkür ederim.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|