|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Bir Erkeğin Odası
![]() Modeller hazır modellerdir. Işık ayarlarını kurcalamak için yaptığım bir çalışmaydı. Eleştirilere açıktır. İyi Seyirler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Yanlış yere açmışım kusura bakmayın. Gerekli yere taşıyabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Şey aslında ışıklar çok güzel de mekanlar da.Sorun burasının bir oda sürekli yaşanılacak bir yer olması.Keşke bu ışık denemeleri bir diskonun iç mekan çalışmalarında denenseydi.Mesela taş duvar iç mekanda o kadar fazla kullanılmış ki bence çok öne çıkmış.Işıklar o kadar fazla o kadar çok renkteki bu odada bulunan kişi hayatla ilgili hep bi odaklanma sorunu yaşayacak gibi.Mesela plazma tv nin arkasında böyle bir ışık neden gerekli olur ki.Spotları ve şu yerden gelen sarı ışık sanırım onları çok beğendim ama.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Evet haklısın. Aslında göndermeden uzun uzun sahneye baksam mı acaba? Yada acele etmesem mi?
ben bekleyip öyle göndereyim en güzeli Değindiğiniz konularda haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Şey aslında spor fonksiyonu yüklenen kısıma bayıldım.Her akşam orda spor yapmak ne büyük zevktir şehrin bütün ışıklarını izleyerek.Ya da ne bileyim bi havuzun önünde bisikletten inip direk havuza atlamak .Ellerinize sağlık zaten yaptığınız çalışmalar ne kadar iyi yapacağınızın referansı sadece bazen insan kendini aşmak geliştirmek istiyor güzel denemeler bence yani.Biraz fazla eleştirel olmuş ilk yazdıklarım.Baya sıralamışım arka arkaya.Kolay gelsin.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|