|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Keşke sen de olsaydın...
![]() herkese mutlu yıllar !!!! yüksek çözünürlük (yaklaşık 1mb): http://www.giraffe3d.com/xmas/highre...xmas_horiz.jpg bu sahnede, değişik ışık ve atmosferler yaratmaya çalıştım. dokuları photoshop'ta hazırladım. 3dsmax ve vray kullandım. eleştirilerinizi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence son derece başarılı ve gerçekçi bir çalışma.Özellikle mumlar ve dünya haritası ayrı bir hava vermiş,renklerdeki alaşım da gözden kaçmıyor.Saat değişimi de çok güzel.Kutlarım...
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Şahane...
Tebrikler mutlu yıllar.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Elinize sağlık, bu mekanda olmayı istediğim saat kesinlikle üçüncü olurdu. Bu arada sağdaki pencere bana biraz garip geldi ama nesi garip geldi onu bulamadım
![]() -Edit: O aynaymış yahu, pardon ![]() En son gurgur tarafından düzenlendi : 21-12-2007 19:09. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sizi çok kıskanıyorum, sevgili giraffe ...
Sizlerede mutlu yıllar.
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
3 atmosfer de çok başarılı. En beğendiğim ise ilki oldu. Ağacın dalı üzerindeki yapraklardaki canlılık beni çok etkiledi.
Tebrik ederim. Mutlu ve nice yıllar da sizinle olsun. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cg-talk'dada görmüş olduğum ve begendiğim bir çalışma.Tebrikler!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Süper, tek kelime ile harika!
Bir "başak" olarak takıldığım bir kaç nokta var. Galiba bunlar bir yılbaşı akşamı, gecesi ve yeni yılın ilk sabahının görüntüleri. Fakat pencereden gördüğümüz bulutlar aynı formdalar, kolayını seçip 3 farklı gökyüzü seçmek yerine, aynı sahneyi 3 şekle uyarlayarak zor olanı seçmişsiniz. Bir de akşamdan sabaha yanan mumların şeklinde bir değişiklik yok. Bu kadar "başak"lığımı mazur görürsünüz umarım, dikkatimi çeken noktaları söylemeden geçemedim :-) Galiba buradaki asıl "meydan okuma"nız, tek bir sahneye 3 zamanı yaşatabilmek. "Bak" diyorsunuz, "zaman akıp gidiyor ama (yanımda sen olmayınca) bana sanki hiçbir şey değişmiyor görünüyor". Tebrikler
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu eserin "keşke sende olsaydın..." hikayesini dinlemek isterdim
![]()
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Giraffe selamlar,
Eline sağlık Telkafes görüntü alabilmek mümkün müdür ? Sevgiler
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence asıl yanında olmadığını ikinci karede anlıyorsun ,gece olmuş artık gelmez…
İsmine yakışan çok güzel kareler çıkarmışsın, çok beğendim.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Keşke sen de olsaydın... ( bize vevap yazsaydın
)24 gündür konu açıldığından bugüne sorular soruldu yorumlar yazıldı. Gözlerimiz açık bekliyoruz çalışmanın hikayesini. ![]() Ellerinize sağlık. Güzel bir çalışma...
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
ne güzel olmuş.. her karesinde olmak istedim..
|
|
|
#14 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
45. gün bugün, ama sahibi yok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Klasik giraffe durumu.
(Bari konuya mesaj geldiğinde mail gönder seçeneğini kullansa)
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|