|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Boş zaman eğlencesi.
Boş zamanı değerlendirmek ve eğlenmek için yapılan bir çalışma.
![]() Konut modeli Bodrum için yaptığım bir görselleştirmenin modelidir. 3d max, V-ray ve Photoshop kullandım. Umarım beğenirsiniz. Render süresi yaklaşık 15 dakika. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Sevgili Cihan,
Bu boş zamanları nereden bulduğunu sorabilir miyim. Bundan önceki boş zamanında kar altında bir ev yapmıştın o da şahaneydi. Bu ise çok çok çok cici. Yani sağdaki sarı post it bloğunun tümüyle dikdörtgenler prizması olmaması bile çok hoş. Bitmiş işlere alıyorum. Çok çok beğendim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Teşekkür ederim.
Aslında boş zaman değil render beklerken ortaya çıkan zaman desem daha doğru olurdu. Kar altındaki evin aslında v2 çalışmasına başladım fakat yıbaşına yetişir mi bilmem. Malüm yoğunluk. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
İncelikler biriktirmiş bir sessizlik insanı olarak gördüğüm Cihan'dan keyifli bir iş. Render denilen ve genelde şiddetli bir hiper-gerçeklik üretme pratiğine dönüşebilen etkinliği üretenin keyif de aldığı bir masa etkinliği olduğunu hatırlatması, ilk cümledeki önermenin örneklenmesi gibi.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Teşekkürler.
Biraz değiştirilmiş hali fakat hala bir şeyler eksik. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render süresi yaklaşık 15 dakika....
Bu görsele 15 dakika bence çok güzel bir render süresi.. Çok eğlenceli bir çalışma olduğu kesin, ilk gözüme çarpan öndeki renkli kalemler cam gibi duruyor.. Sevgilerimle...
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Biraz değişiklik yaptım.
En son cihan tarafından düzenlendi : 21-12-2007 11:35. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Evet böyle daha güzel.
Duvar ve onun tamamlaycılığı hoş olmuş.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
hatta son degisiklikten sonra daha da gercekci kilmak icin fincan altligi kullanmayan bir fincan ve uzerlerinde fincandan kalan yuvarlak kahve izleri bulunan eskiz kagitlari da serpistirmek mi lazim masaya nedir?
cok guzel calisma, elinize saglik. (turkce klavyeye kavusunca hatali noktalamalari duzeltecegim, goruntu bozuklugundan dolayi ozur dilerim) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Boş zaman çalışmalarından çoğunlukla zevk almışımdır. Bu da onların arasına katıldı.
Tebrik ederim. Çok tatlı bir çalışma ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Evet güzel ve hoş bir eğlence ve tecrübe oldu benim için. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Son hali. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Güzel bir çalışma tebrikler!
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben ilk renderı daha ço ksevdim. Daha loş bir ortam ve ışığın yansıması itibariylede masa üzerindeki çalışmaya odaklıyor. Sadece 3.renderdaki kahve veya cay bardağı herneyse ilk renderdaki cam bardağın yerinde olabilirdi. Diğer renderlardaki çalışma klasörlerini arttımanız mekanı doldurmuyor. Buradaki boşluğu onlarla doldurmanız uygun mudur? Özgün bir çalışma olarak çok başarılı olmuş.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]() |