|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Salon 2
3ds max ve vray kullanıldı. Çalışma süresi 3 gündür. İyi seyirler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render mükemmel ellerine sağlık, salon takımı çok şık ama biraz yaslanma problemi var gibi. Oturan insanın rahat edeceğinden biraz şüpheliyim. Birde sağ tarafta tek başına duran bir koltuk var bordo yada kahve rengi tam seçemedim. Karşısında bir tv varmı onun ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkürler. Koltuğun karşısında şömine var. TV, kameranın tam arkasında kalıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle eline sağlık render iyi olmuş.. Yalnız o solda koltukların arkasından gelen (tahminimce aydınlatma elemanı) obje biraz uyumsuz olmuş gibi..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
çok teşekkürler. aydınlatma elemanını pek uyumsuz bulan olmamıştı
tavanda da çözülebilirdi aydınlatma tabi ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Kapının birisinde ışık patlaması var diğeri normal?
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Keremcim eline sağlık çok huzurlu bir ortam olmuş, ben sadece hali motifi farklı olabilirdi diyorum ama o da kişisel birşey işte.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Ellerinize sağlık, temiz render olmuş; yalnız gözüme çarpan birkaç şey var, bunlardan biri dış mekan , kullandığınız fotoğraf alan derinliğini yok eden bir keskinliğe sahip odaya göre biraz daha bulanık olsaydı daha leziz bir kare olabilirdi, bunun yanında koltuğun üstüne düşen güneş ışığıyla çelişiyor, koltuğa düşen ışığa göre arka plan fotoğrafının güneşli olması gerekiyordu.
Halı motifi konusunda Gurgur'a katılıyorum, daha yalın motifli bir halı olabilirdi. Bunlara ek olarak sağ köşede patlayan ışık fena halde rahatsız ediyor, orda ne olduğu anlaşılmıyor, bir pencere mi, pencereyi örten bir perde mi yoksa MrT'nin yazdığı gibi bir kapı mı? Son olarak TV koltuğu mekandan çok kopuk olmuş, renkleri ve tasarımı diğer mobilyalarla pek ilgisiz olmuş, bunun yanında kadraja girmeyen TV yüzünden oda içinde fazlasıyla anlamsız durmuş. Tüm modellerinde sana ait olduğunu düşünürsek 3 gün iyi bir süre. Başarılar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınız için. Modeller hazır modeldir. Bir çok değişiklik yaptım ve ışık konusunda kararsız kaldım. Bu çalışma biraz zamanımı aldı açıkçası.
Sekan elimde bu tarz bir halı olmadığı için her iki sahnede de bu halı motifini kullanmak zorunda kaldım ) Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ya biraz forumdaki eleştirilere ters olacak ama.Ben bu çalışmanı diğerinden daha çok beğendim özellikle de oturma grubunu ve aydınlatma elemanını.Ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkürler. Aslında çok ters değil. Herkesin zevkleri ve beğenileri farklı
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba,
calisma guzel olmus. ama günışığı gerçekçi olmamış. tabi amacın bu değildiyse, hiç sözüm yok. fakat yine de ışık mekanı farklı ama güzel bir şekilde yansıtmış. eline sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaki patlama göz alıcı ve Aydınlatmanın altından geçmek uzun boylu insanlar için sorun olabilir diye düşünüyorum. Onun haricinde gayet güzel bir çalışma bence.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkür ederim. Evet tasarımından dolayı alçak bir aydınlatma. Oturan kişinin görüşünü engellemiyor. Geçilebilen yerin yüksekliği 180 cm, daha uzun boylular dediğiniz gibi biraz eğilerek geçecek maalesef
![]() Teşekkürler. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|