|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
villa daphne
Herkese iyi çalışmalar.3dsmax , vray ve photoshop kullandım.Modelleme 1 gun render ise 4-5 saat civarında sürdü.Yorumlara şimdiden teşekkürler
En son KRAFT tarafından düzenlendi : 06-07-2007 12:13. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
tebrikler
çok güzel olmuş tebrikler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ya su iyi,gölgeler, minderler,şemsiye,cephe,camlar,su altı bayağı güzel yani.Ben sadece şu binanın önündeki kırmızı bitkiyi bir de çizgili kahverengi kısmı sevmedim en azından farklı bir renk olabilirdi.Ellerine sağlık gerçekten çok güzel görünüyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok hoş ve tatlı aynı zamanda huzur verici olmuş. Fakat arka planda kullandığınız resim pek uyumlu olmamış render i maxte almışsınız birde vray ayarınızı aynı zamanda ışık luminance değerlerini yazarsanız bilgi paylaşımı konusunda foruma gerçekten bir katkıda bulunmuş olacaksınız. nitekim burası bir forum...
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Bu işi paylaşıma ve yoruma açarken beklentilerinizi de belirtirseniz daha yararlı bir etkileşim olabilir. Beceremediğinizi düşündüğünüz, içinize sinmeyen durumlar var da bunlar için rehberlik mi istiyorsunuz mesela yoksa güzel olmuş skor anketine yönelik bir gönderim mi sadece? Perdelerin ele alınış biçimi bence sahneyi kötü etkileyen faktörlerden. Arkada kullandığınız resmin ışık değeri ile sahnenin ışık değerleri arasında görünür bir fark var. Minderlerin biraz boyut biraz da sayısal fazlalığı var gibi. Modelin mimari olarak özel bir niteliği olmadığı için söylenebilecekler sanırım bu kadar. Bu, tek ev mi yoksa ikiz ev mi?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Çalışmanız gayet güzel olmuş, tebrikler.
Fakat yükleme esnasında sergileyeceğiniz imajı (büyük boyutta olacak olan) ile 200x200 olanı farklı yüklemelisiniz. Büyük boyuttaki imajı dosya ekle seçeneğini kullanarak yayınlayabilirsiniz veya başka bir yerden bulunuyor ise link vererek burada görünmesini sağlayabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
gerçekçi bir render.
ister render yada fotografçılıkta beyazın rgb 255,255,255 çıkması istenmez sizin ışık ayarlarınız biraz yüksek olmuş beyaz duvarın dokusu belli olmayacak kadar aydınlanmış yada fotograf makinenizin f stop , shuter speed ayarı uygun olmamış
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Yorumlar için herkese teşekkür ediyorum...Lumina , aslında yorum yazanları etkilemek istemediğim için herhangi bi şey yazmadım..tazarımcı arkadasın begenmediği gibi benimde kırmızı cicek ve kahverengi kısım kafamda soru işareti olusturuyordu.Şimdi o kısımları değiştirmeyi düşünüyorum.Ayrıca sen söyleyince farkettim yastıklar biraz buyuk gorunuyor..Aslında 50 defa baktım bu render a ama bu bahsettiklerinizi farketmemiştim..Dediğim gibi arkadaşların dikkatini belli bir yere cekmektense genel eleştiri almayı tercih ettim ...Herkese ii çalışmalar..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|