|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Alternatif mutfak
Merhabalar..Önceden bir konut için yapmış olduğum mutfağa alternatif bir mutfak. Proje sahibi bu mutfağa daha yakın ilgi gösterdi sanırsam uygulama şansı bu mutfağın olacak. Değerli eleştirilerinize sunuyorum..
![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Mutfakta lake tezgah ya da bar üstünü pek tavsiye etmem. Hele hele bir limonlu bardak yüzünden sapsarı yuvarlaklar belirebilir.
Ancak bunun dışında foruma ilk gödneriğiniz çalışmalara nazaran oldukça fazla ilerlediniz. Bunu görmek çok hoş. Tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Lake tezgah konusunda haklısınız. Zaten uygulamada lake tezgah yerine corion (umarım doğru yazmışımdır) tezgah yapılıyor. Çalışmalarımı takip ettiğiniz görmek beni sevindirdi. Aslında bu konuda geç bile kaldığımı düşünüyorum. Belki daha çok yol katetmeliydim. Ancak özel işim dışında böyle dışardan aldığım projelerle işimi ilerletmeye çalışıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. Sevgiler...
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|