|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
gündüz- gece
herkeze selamlar
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
Bir önceki işinizi de bakmıştım, teknik olarak bu daha başarılı göründü bana. Fakat, materyeller, render kalitesinden ziyade kompozisyon çok zayıf maalesef.(Tek tek hatalarınızı eleştirmeyeceğim - Hazır modeller kullandığınız için modellemenize de söylenecek bir şey görünmüyor, yanılıyorsam düzeltin.) Bir eseri güzel yapan kompozisyondur, tekniği çok kötü olsa bile kompozisyonunuz mükemmel olabilir ama tersi geçerli değil maalesef. Teknik olarak bu işi başarmış sayılırsınız, fakat kompozisyonunuzun üzerine biraz kafa patlatmalısınız bence. Tebrik ederim, elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Alçı tavan için "demode" desem doğru olur mu bilmiyorum. Koltuklar sizce fazla uzak değil mi birbirlerine? Duvardaki telefon öyle bir yerdeki sanki konuşulmasın diye oraya konmuş...Beyaz ışık başarılı olmamış gibi geldi...Elinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Gün'e katılıyorum. Görselleştirme, sanki, tasarımsal bir durum anlatısı değil de mevcut bir durumun yansıtılması olarak ele alındığından, var olan bünyedeki sıkıntılar görselleştirmenin ortamına da sinmiş görünüyor. Gece görselleştirmesinde sehpa üzerinde duran fincanlar kısmen havada uçuyormuş gibi görünüyorlar. Gerçeküstücü bir ifade arandığı ortamın geri kalanında okunmadığından bu da gözden geçirilmesi gereken bir nokta diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekür ederim ederim arkadaşlar yorumlarınız için tek tek boş zamanımdan faydalanarak yaptıgım kişisel bir çalışma amaç render ve kaplamaları geliştirmekti tekrar teşekkür ediyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Devamlı olarak tekrarladığımız üzere
ana amacınızın render ya da kaplamalar değil tasarım olması gereken bir forumdasınız. Tasarımına güvendiğiniz işlerinizi de görmek üzere. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkür ettim ayasofya inşallah yakında o tür çalışmalarımıda göreceksiniz
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gündüz ve gece arasındaki aydınlatma farkı sadece gece beyaz floresan lamba ile , gündüz ışığı da pencereden vuran beyaz güneş ışığıyla mı olmalı ?
Evermotionda " ZULIBAN" adlı süper moderatörün yaptığı bir çalışmayı görünce ışığa bakışım gün için de çevremi algılayışım değişti. Turuncu , mavi , sarı ne kadar da büyülü. Belki faydası olur diye paylaşmak istedim. 4 karakteristik aydınlatmayı aynı anda görüp mukayese edince herşey yerli yerine oturuyor. Stages of light - {E}vermotion - Forum - The best place for architects and CG artists |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|