|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bodrum'da Tatil Evi
3dsmax, Vray, Photoshop
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Çok beğendim...Çok sade ve çok nezih...Tasarım da modelleme de güzel görünüyor bence...Elinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cephede kullanılan gün ışığını süzerek içeri alan duvara bayıldım. Sanırım şeffaf beton mantığına yakın bir yaklaşım ve cam tuğlaya da bir gönderme.
Mekan içerisinde volume ligt dansı. Renderlar bence gayet başarılı, sadece konsol balkon altındaki gece aydınlatması fazla yakmış. Gün ışığı renderları gece renderlarına göre çok daha güzel olmuş. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben konutlarla ilgili çok fazla yorum yapmamaya çalışıyorum mesleğim olmaması nedeniyle ancak bu çalışma o kadar zevli sade ve şık olmuşki yazmadan duramadım
..insanın burda yaşayası geliyor. Ömrü uzar insanın burada. Affınıza sığınarak bir düşüncemi sölemek istiyorum. KOnutun giriş kısmındaki kapalama sade beyaz geçilse nasıl dururdu acaba? Bİrde evin arka cephesinide görmek isterdim.Tekar tebrikler
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok kıskandım
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yorumlarınız için çok teşekkürler, beğendiğinize çok sevindim.
3.boyut, teras kaplamasını kastediyorsunuz sanırım, evet beyaz da olabilirdi, fakat müfredat dolayısıyla mekanları farklı tanımlamam gerekiyordu. Renk seçimlerini çoğunlukla bu durum etkiledi. Giriş arka cepheden aslında, fakat o cepheyi anlatmama gerek olmadığı için çok özensiz bıraktım, render de almadım maalesef. İlginiz için çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar
Yanlış anlattım galiba. Teras kısmı oldukça güzel mekanı ayırıyor. Kastetmeye çalıştığım konuta ön cepheden bakınca sağ tarafta kalan bölüm taş kaplama (gibi) olan bölüm. İyiçalışmalar..
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yanlış anlamışım
Bahsettiğiniz bölüm mevcut yapının taşlığı, dolayısıyla o bölüme de müdahale etmedim. Çizim yanıltıcı olmuş sanırım, o bölge mevcuta dahilmiş gibi görünmemiş. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gerçekten harika olmuş, ellerinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok teşekkür ederim.
|