|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Sessiz, sakin
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Gayrettepe'ye hayatımda gitmedim hocam, ama güzel olsun diye gayret göstermedim değil
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]() Eline sağlık. Yine bir gurgur klasiği olmuş. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Güzel bir çalışma elinize sağlık.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Esentepe diyecektiniz Ömer'cim.
O binada bu şekilde içeri yansıyan kolon yok. Zaten Gurgur da İzmir'de. Hoş bir mekan. Tebrikler
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok başarılı bir çalışma. ama sayın "gurgur"un diğer çalışmalarından farklı bir iç mekan.
modellemsiyle , ışık ayarıyla , fotogerçekçiliğiyle tutoriallık bir çalışma ![]() ama koltukların kollarında fazlaca bir yansıma varmış gibi. malzeme mi o kadar parlak... bir de pencereden görülen resim kullanılan ışığa daha uygun d seçilebilirdi. bu arada 200*200lük resimler daha heyecanlı hale getirmiş görselleştirme bölümünü.
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Her zamanki gibi yine çok güzel.Elinize sağlık
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Güzel yorumlarınız için herkese çok teşekkür ederim.
-crazy_art: Koltuklardaki yansıma %1 ama o 1 bile kendini belli etti gerçekten, belki spec. değerleri ile kotarabilirdim. Ama kimse bana tutorial demesin yazma-anlatma özürlüyüm sanırım ben ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
harika
yine yapmışsınız yapacağınızı..background için acaba başka bir manzara seçilebilirmiydi diye düşünüyorum..Kaliteli bir render örneği için bence "seçilenler" başlığı altına konulabilir...
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
mrb Gurgur usta
valla vray renderi gecmissin.
ellerine saglik diger calismalarina gore bu calisma daha bir farkli geldi. bende su an bir ic mekan yapiyorum icinde mutfak , home sinema ve yatak odasi bolumleri olan buyuk bir salon. render ve isik konusunda yardimci olurmusun. ok dersen proce dosyasini taambitince sana mailleyeyim. yardimci olursan sevinirim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|