|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kırmızı Kadife Koltuklar
İlk kez Schindler`s List i seyrettiğimde küçük kızın renkli görüntüsünden etkilenerek aklıma kazınmış bir kolaj çalışması. Sayın Shadow`un panografi başlıklı konusun da bahsi geçtikten sonra aklıma geldi ve sizinle paylaşmak istedim. Filmin harika müziği hala kulaklarımda. Bilgisayarınızın sesini açın ve tıklayın.
Steven Spielberg Schindler's List :: World War II, Concentration Camps, Survivors Of The Holocaust, Jewish Histroy, Oskar Schindler Çalışma Max 8 Vray 1.47 ve Photoshop cs2 En son cihan tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:11. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
hepsi iyi modelleme ve render çalışmaları.
sanki tarantino filmleri gibi benim merak ettiğim 1. ve 3. renderlardaki renklerin duvarlara yayılması renderla mı oldu? yoksa photoshopla mı o hale getirdiniz? ışığın yayılması mantığıyla bu renderla sağlanabilecek bir durum ama 3. renderda çok fazla yayılmış gibi duruyor. diğer renderlarda da göz o yayılmayı istiyor açıkçası...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili crazy_art
Teşekkür ederim. Photoshopta sadece kolaj çalışması yaptım, onun haricinde renklerin kontrast ayarları ve doygunluk derecelerinde bir ayarlama var. Oluşan renkler içeri de kullanılan ışık renginin GI ayarları ile yayılmasından kaynaklanıyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Kolaj derken???
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çetin hocam Kolaj derken kasdettiğim ;
Çalışmayı yaparken photoshopta aynı dosyadan iki adet oluşturup 1. sinin saturation değerini - 100 yaparak siyah beyaz görüntüye çevirdim. 2. resimden de renkli kalmasını istediğim alanları kopyalayıp yapıştırarak aldım. Tabi bu yaptığımın aynısını yapmanın daha bir çok yolu var, duplicate layer yapıp üst layeri silerek de yapılabilir. Ama kes yapıştır ( kolaj ) nostaljik geldi ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|