|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
bir ofis çalışması
çalıştığım firma tarafından tasarlanan bir makam ofisi. eleştirilerinizi bekliyorum
![]() En son cihan tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:12. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
çalıştığın firma nu..s mu? bu Tasarım onların çünkü... peki render sanamı ait?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
seçilen mobilyalar nu... I/X mobilyalar o firmadan seçildi
render bana ait ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eline koluna sağlık. Çok şık olmuş. Detaylardan ve konsol üzerindeki tank biblosundan anladığım kadarıyla askeriyede komutan makamı
. Makam masasının arkasındaki duvarda da dinlenme bölümüne bir geçiş kapısı var sanırım. Çözünürlükler biraz düşük o yüzden detayları zor seçiyorum. Halının uvmapi biraz büyük olmuş gibi. eğrisel duvarın tavanla birleştiği yerde ahşap bitiş bandı uygulamada sorunlar yaratabilir. Oda düzenlemesi, mobilyalar ve renkler çok hoşuma gitti sadece tavan biraz gözümü tırmaladı. Bezeme tarzına göre biraz klasik kalmış gibi.Ve tavandaki sarkıt aydınlatma elemanları. Tekrardan eline sağlık güzel olmuş. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.
ahşap ve ona uyumlu olan duvar ve halı renkleri mekanı sıcak göstermiş. tebrikler ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Arkadaşlar o kadar reklamdan bir şey olmaz. Galiba o marka "nurus".
Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Merhaba tech-inn,
3 yıl kadar önce bir fabrika yönetim binası içinde, üst düzey yönetici odası tasarlamış,çalışma masası ve grubu için I/X' in naturelini önermiştim.Odanın 3d sunumunu da hazırlarken tüm üniteyi modellemek durumunda kalmıştım.Sanırım Nurus için çalışıyorsunuz ,merak ettiğim firmanın 3d model (cad) kütüphanesini tasarımlarında kullanmak isteyen mimarlarla paylaşıma sunuyorlar mı ?. teşekkürler, kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
mrb
![]() tasarımla ilgili bir öneri. tabii müsteri ne düsünyor bilemem. benim ki sadece dokular ve malzeme açısından bir tasarım önerisi. yerdeki halı ortama uygun değil bence. ben olsam haffif beyaz ile renklendirilmis, kırılmış bir self-levelling görmek isterdim. ki içerdeki mobilyalari daha hafifletsin. bir de yan duvar koyu gri olsa hem ahsaplar daha belirginleşir ve sıcak etkisi daha vurgulanmış olur, hem de tablolar için öyle. ayrıca da iyi bir zıtlık olur (bence) tabi hepsi şahsi fikirlerim ![]() sevgiler |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, makam odası için makam masasının biraz zayıf kaldığını düşünmekteyim. Masanın yanındaki keson olmasa sanki personel masası gibi duracak. Bence makamı biraz daha vurgulayacak (en azından masanın önünde panelleri olan) bir masa seçseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim. Lütfen eleştirimi yapıcı olarak algılayın. Elinize sağlık, kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
...
Renkler çok şık olmuş.. Render da öyle.. Ellerine sağlık..
Yalnız genç bir yöneticinin makamına benziyor. Hem makam masasıyla hem de mekanın kendisiyle.. Eğer öyleyse sanki makam masasının zayıf görünüşlü ve panelsiz oluşu mantıklı olabilir, ama elli yaş üstü hatta kırk yaş üstü bile bir yöneticinin makam masası için pek uygun değil bence.. Ön kısmının açık oluşu rahatsızlık verebilir. Yine de yerinde olsam dediklerime kulak asmazdım.. Çünkü ufak tefek ayrıntı benimkisi.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|