|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Köşebaşı 2
Öncelikle tekrar selamlar herkese,ayrı bir başlıkta açmamın sebebi işin oldukça değişmesi içindir.
Araba netten bulduğum bir free modeldir, insanlar c4d içinde gelen std zygote man. ![]() En son cihan tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:15. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
İlgi-alakalar için teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Modellemeye konu katmanız hem daha gerçekçi olmasını sağlamış hem de o standart model soğukluğunu aşmış bence. Apartman bloklarının arasında kalan havuzlara giren ve güneşlenen insancıklar görmekten sıkılmıştım artık. Ellerinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben çok beğendim gerçektente çok uğraşılmış ellerinize sağlık
(süper) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
"In money we trust" oldukça çarpıcı bir detay, elinize sağlık. Başarılar.
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
emeğine sağlık serkan etkileyici bir tasarım olmuş kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhana,
bence bu iyi bir çalışma. ama resmin tamamında aynı detayları goremiyorum. bunlar sadece mimari detaylar değil. bazı objeler detaylı modellendiği halde bazıları çok ayrıntısız. orneğin tente. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Eleştri ve yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
-Elif evet haklısın, ki bu işte hiç acele etmemeye çalıştım,hatta acele etmedim diye dergiye yetişemedim ve çıkmadım. Ona rağmen bu hatalarım baki. Umarım bir gün üstesinden gelirim, teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu daha heyecanlı olmuş. hem detaylar hem açı hem kurgu çok daha farklı şeyler söylüyor.
anladığım kadarıyla hikayesi olan çalışmaları yapmayı seviyorsunuz ve onlarda çok da zevkle çalışıyorsunuz. diğer çalışma tutorial olduğu için bu çalışmadaki hissi yok gibi. bu arada hiç gökyüzü kullanmıyorsunuz. ama uçan kuşları eksik etmiyorsunuz. gökyüzü de olsa nasıl oludu merak ettim.
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
crazy_art- ; yorumunuz için teşekkür ederim, evet tek karede birşey tasarlıyorsam, buna bir hikaye yüklemeyi seviyorum. Gökyüzü hep kullanırım işlerimde zaten iki şekilde dünyamız aydınlanıyor, güneş ve gökyüzü
Ben sadece gökyüzünü gri kullanmayı seçenlerdenim. Bu olaya istinaden ufak bir anektod düşeyim;Bir orkerstra şefi bir mağazaya girer ve çeşitliti ses sistemlerini dener, satıcı da son 7+1 i tavsiye ederken bizim şef der; yahu benim iki kulağım var. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
duvardaki dharma posteri şahane detay olmuş sanırım ilk buldukları hatch olan kuğunun amblemi
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
'' in money we trust''
Usd' ye güzel bir atıf olmuş. hoş...
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
Senaryosu ve ambians etkileyici.Nühanslara da özen göstermişsiniz.Tebrikler. Ama araç kullanan kişi nerede ?
![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
(lost sevenler anlayabilir ama izlemenler için ipucu veremiyorum 3..sezon 20. bölümü şimdi izledim. Yani baştan izlemeleri gerek bilmeyen arkadaşların ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|